Καλησπέρα έκανα εξαγωγή φρονιμίτη χτες 12:00 η ώρα πάνω αριστερά όχι χειρουργείο απλή εξαγωγή πότε θα μπορώ να καπνίσω;
γενικα λεμε οχι καπνισμα την πρωτη ημερα .....αφηστε κανα δυωρο....
Οδοντίατρος | Αχαρνές
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Μετά από 2 24ώρα.
Οδοντίατρος | Πάτρα
Ιδανικά πρέπει να περιμένετε 2-3 μέρες για να καπνίσετε προκειμένου να μη διαταραχθούν τα πρώτα στάδια της επούλωσης.
Οδοντίατρος | Παγκράτι
Καλησπέρα! Εξαρτάται από την εξαγωγή. Αν ήταν μια απλή εξαγωγή, χωρίς μεγάλο τραύμα, καλό είναι να περιμένετε τουλάχιστον 12 ώρες. Αν όμως η εξαγωγή ήταν πιο εκτεταμένη και υπάρχει κίνδυνος να φύγει ο θρόμβος από το φατνίο, μπορεί να χρειαστεί αποχή έως και 48 ώρες. Καλύτερα να ρωτήσετε και τον γιατρό που έκανε την εξαγωγή, γιατί γνωρίζει ακριβώς πώς ήταν η περιοχή.
Χειρουργός Οδοντίατρος | Παλαιό Φάληρο
Καλύτερα μετά απο την δεύτερη μέρα απο την εξαγωγή.
Οδοντίατρος | Εξάρχεια
Μετα σπο 2 μέρες καλύτερα
Οδοντίατρος | Πατήσια
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.