ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 8Η ΠΡΟΣ 9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ UTROGESTAN ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Ή ΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ, ΣΩΖΕΤΑΙ?
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Κορυδαλλός
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
			Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
    Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
    Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.