A3-A4 A4-A5 A6-A7 εκχύλιση κυκλοτερης προβολή, που προκαλεί μείωση πρόσθιου υπαραχνοειδους χωρου και μικρή στεγνωτήρα των μεσοσπονδυλιων τμημάτων Α5-Α6 εκχύλιση κ,ρήξη πεταλιων ινωδους δακτυλίου και διάχυτη προβολή προς τα αριστερά που προκαλεί μείωση του προσθιου χωρου και μικρή στενωση των μεσοσπονδηλιων τμημάτων . Υπάρχει μούδιασμα 1 4 5 δακτύλου αδυναμία χεριού έντονοι ποβοκεφαλοι και ζαλάδες οταν παει πισω το κεφαλι .υπηρχε και δυσκαμψία η οποία μειώθηκε με αντιφλεγμονωδη χαπια . Με συνέστησε ορθοπεδικος επίσκεψη σε νευρολογο για πονοκέφαλο αυρας. Καθώς δεν συμπιπτουν τα συμπτώματα με την μαγνητική. Τι θεωρείτε εσείς?
Νομίζω ότι η πρόταση του ορθοπαιδικου σας είναι σωστη
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
|
Εύοσμος
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.