Γεια σας! Είμαι 39 ετών και πριν από 20 ημέρες έκανα μικρόδισκεκτομή στον Ο5-Ο4 μετά από δυνατούς και συνεχείς πόνους στην μέση και το δεξί πόδι! Μετά το χειρουργείο οι πόνοι αυτοί υποχώρησαν αμέσως, όμως έχω έναν πόνο(πολύ ήπιο) από την αριστερή πλευρά,στη μέση και προς τον γλουτό. Είναι φυσιολογικό; Επίσης θα ήθελα να μάθω έαν προβλέπεται και πότε κάποιος μετεγχειρητικός έλεγχος από το γιατρό που με χειρουργησε. Σας ευχαριστώ!
Δεν νοείται χειρουργική επέμβαση χωρίς μετεγχειρητική παρακολούθηση !
Νευροχειρουργός | Χαϊδάρι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Θα έλεγα ότι είναι φυσιολογικό τόσο σύντομα
Σίγουρα θα πρέπει να σας ξαναδεί ο γιατρός σας , στον 1-1,5 μήνα είναι ένα λογικό χρονικό διάστημα
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός | Εύοσμος
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.