Πρέπει να κάνω εξέταση για απλή ινσουλίνη και προσδιορισμό σακχάρου αίματος γλυκόζης ανά δείγμα. Περιμένω σε 3 ημέρες και πρέπει να έχω τις απαντήσεις εντός 4-5 ημερών. Να κάνω την εξέταση τώρα λίγο πριν την περίοδο ή στην 1η-δεύτερη μέρα της ώστε τα αποτελέσματα να είναι ανεπηρέαστα; (προδιαβήτης-αντίσταση)
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που αναφέρετε δεν θα επηρεαστούν από τον κύκλο σας.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Καλλιθέα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.