Μπορεί κάποιος να χάσει τη γεύση του κ την όσφρηση από αλλεργική ρινίτιδα; ;;κ μετά από πόσο καιρό επανέρχονται; ;;μου έδωσε ο ΩΡΛ aerius κ μειώθηκαν αρκετά τα συμπτώματα που είχα κ ήταν πολύ έντονα. Αλλά πότε θα επανέλθουν γεύση κ όσφρηση;;ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος απαντήσει.
Καλησπέρα σας. Με την έναρξη της κατάλληλης θεραπείας για την αλλεργική ρινίτιδα, η βελτίωση της όσφρησης και της γεύσης συνήθως αρχίζει να γίνεται αντιληπτή μέσα σε 2–4 εβδομάδες, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη διάρκεια της φλεγμονής. Σε πιο χρόνιες ή βαριές περιπτώσεις, η πλήρης αποκατάσταση μπορεί να χρειαστεί μερικούς μήνες συνεχούς ελέγχου των συμπτωμάτων. Καλό είναι να γίνει έλεγχος από ωτορινολαρυγγολόγο για τυχόν άλλους παράγοντες (π.χ. πολύποδες, χρόνια ρινοκολπίτιδα).
Αλλεργιολόγος παίδων και ενηλίκων
|
Κολωνάκι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.