Καλησπέρα, νοσησα με covid και είχα απώλεια όσφρησης και γεύσης μου επανήλθαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά από 1,5 μήνα και εφόσον ήμουν καλά παρουσίασα αλλοίωση όσφρησης και γεύσης ως προς ορισμένες μυρωδιές και γεύσεις αντίστοιχα (κυρίως κρέας). Μου μυρίζουν έντονα και άσχημα. Έκανα θεραπεία 25 μέρες με κορτιζονούχο σπρει αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Τι θα μου συστήνατε; Έχω πάει σε Ωρλ και έκανα έλεγχο μύτη και στόμα και είναι όλα εντάξει. Μπορουν οι παρενέργειες του κορονοϊου να επανεμφανιστουν ενώ είχαν εξαφανιστεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΧΟ ΣΠΡΕΙ. ΠΑΡΟΣΦΡΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
|
Πλατεία Μαβίλη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.