Γειά σας μετά από ενάμιση μήνα αρθροσκόπηση μηνισκεκτομή με συνεχόμενους πόνους και δεύτερη μαγνητική τα αποτελέσματα: Μέτρια συλλογή υγρού ελέγχεται ενδοαρθρικά και συγκεντρώνεται στο υπερεπιγονατιδικό κόλπωμα και την κεντρική αρθρική κοιλότητα του γόνατος. Διάχυτο οστικό οίδημα ελέγχεται στην έσω κνημιαία επίφυση με παρουσία μιας γραμμής κατάγματος εξ ανεπαρκείας στο επίκεντρο του οιδήματος. Στο οπίσθιο κέρας του έσω μηνίσκου ελέγχεται μία λοξή γραμμή υψηλού μαγνητικού σήματος, η οποία εφάπτεται στην κνημιαία αρθρική του επιφάνεια. Τι μπορεί να σημαίνουν αυτά?
Θα πρέπει να τα συζητήσετε με το χειρουργό σας καθως γνωρίζει κ την προηγούμενη κατάσταση κ τα δεγχειρητικα ευρήματα
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός | Εύοσμος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Σπάσιμο. Θέλει θεραπεία και αποφόρτιση.
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός | Θεσσαλονίκη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.