Καλημέρα σας, έχω μια ρίζα από κάποιο δοντι που έσπασε... έχω ραντεβού την επόμενη εβδομάδα να την βγάλω όμως παρατήρησα πριν 3 μέρες που ήταν να μου έρθει περιοδος ότι ανά διαστήματα μου κάνει ένα πόνο σαν σουβλια και φεύγει... κ το είχα κ τον προηγούμενο μήνα πριν μου έρθει περιοδος.. μπορεί αυτός ο πονος που έρχεται κ φεύγει να είναι από την αλλαγή ορμονών που περιμένω περίοδο?
Δε θεωρώ ότι ευθύνονται οι ορμόνες σας για την ενόχληση αυτή
Οδοντίατρος | Χαϊδάρι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Ενδέχεται να επηρεάζει, πάντως καλό είναι να βγει η ρίζα καθώς αποτελεί δεξαμενή μόλυνσης
Οδοντίατρος | Εξάρχεια
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.