Καλησπέρα είναι 2η φορά που ξυπνάω γύρω στις 5 και αυτή τη φορά μου πρήστηκε το κάτω χείλος μόνο! Από τι οφείλεται αυτό;
Καλησπέρα σας,
Ιδανικά θα χρειαστείτε εκτίμηση από Αλλεργιολόγο. Θα μπορούσαν τροφές, φάρμακα ή και άλλες καταστάσεις όπως κνίδωση ή αγγεοιοίδημα χωρίς κνίδωση να είναι υπεύθυνες καταστάσεις για αυτή την εκδήλωση. Απαιτείται πλήρες ιστορικό και ο ενδεικινυόμενος σε κάθε περίπτωση έλεγχος, για να έχετε οδηγίες διαχείρισης και αντιμετώπισης.
Με εκτίμηση
Αλλεργιολόγος
|
Θεσσαλονίκη
Το πρήξιμο αυτό λέγεται αγγειοοίδημα. Συνήθως δεν είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά πρέπει να απευθυνθείτε σε αλλεργιολόγο για τη θεραπεία και την ανεύρεση πιθανών αιτίων.
Αλλεργιολόγος
|
Καλαμάτα
Κάτι συμβαίνει και χρειάζεται εξέταση, επισκεφτείτε άμεσα οδοντίατρο
Οδοντίατρος
|
Εξάρχεια
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.