Καλησπέρα σας, Έχω βγάλει στο αριστερό μάτι, εξωτερικά, εκεί που τελειώνει το μάτι δίπλα από τη μύτη κάτι σαν τσίμπλα, το οποίο είναι κίτρινο. Τα μάτια μου είναι ξηρά λόγω καθημερινής χρήσης υπολογιστή λόγω δουλειάς. Μέσα στην ημέρα το μάτι μου με τρώει αλλά δεν είναι κόκκινο και δεν εκκρίνει κάτι. Βάζω φυσιολογικό ορό μέσα στην ημέρα, και μια αλοιφή desosept που μου έδωσαν από το φαρμακείο. Από το ίδιο φαρμακείο μου έδωσαν και μια αλοιφή tobratex. Θα βοηθήσει; Παίρνω χάπι για υποθυρεοειδισμό, σίδηρο και έχω αλλεργία σε πενικιλίνη και κεφαλοσπορίνη. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ θερμά.
Πριν συζητήσουμε για θεραπεία πρέπει πρώτα να τεθεί διάγνωση. Εδώ δεν ξέρουμε τι διάγνωση έχουμε και θέλετε να συζητήσουμε για θεραπεία. Με αυτα τα συμπτώματα (ευρήματα καλύτερα) χρειάζεται διαφορική διαγνωστική για πολλές παθήσεις. Άρα λεπτομερής κλινικός κι ίσως εργαστηριακός έλεγχος.
New Partner |
Ophthalmologist | Thiva
Did you know you can get a personalized answer from a GP through live chat? Chat now with DO+
Live chat
Όχι. Μπορεί να έχετε αλλεργία και στη αλοιφή Tobradex.
Να σας δει οφθαλμίατρος στα μηχανήματα.
Ophthalmologist | Neo Psychiko
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 22:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.