Καλησπέρα είμαι 22 και έχω πάνω στην βάλανο του πέους μια κοκκινίλα με έντονο πόνο η οποία καλύπτει και την ουρήθρα. Είχα φίμωση παλιότερα και ακόμα έχω αλλά η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά με δική μου προσπάθεια. Ένας ανδρολόγος μου σύστησε την Kenacomb (την έχω στην διάθεσή μου). Το θέμα είναι ότι επειδή έχω κοκκινίλα και πόνο και στην ουρήθρα (δε μπορώ καν να ακουμπήσω την βάλανο, παθαίνω σαν ηλεκτροπληξία) πειράζει αν βάζω και πάνω στην ουρήθρα λίγη στρώση; (Όχι μέσα προφανώς). Επίσης θα πρέπει να την βάζω και πάνω στο πετσάκι για να γίνει πιο ελαστικό το δέρμα, πέρα από το να την βάζω πάνω στην αποκαλυμμένη βάλανο (μέχρι όσο φαίνεται); Γενικά τι θα πρέπει να κάνω; Υπάρχει πιθανότητα να λύσει οριστικά το πρόβλημα; Θα ήθελα μια ειλικρινή απάντησή σας παρακαλώ πολύ, γιατί δε θέλω να μπω στην διαδικασία της περιτομής. Ευχαριστώ πολύ.
Να βαλετε την κρεμα για 10 ημερες και να αποφασισετε να κανετε περιτομη ,για να λυσετε το προβλημα
Χειρουργός Ουρολόγος & Ανδρολόγος | Neo Psychiko
Did you know you can get a personalized answer from a GP through live chat? Chat now with DO+
Live chat
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 22:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.