Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
6

specialized doctors for Hysteroscopy

 • loading
Estimated confirmation time 15
BOOK FOR FREE
real-hours icon

"Εξαιρετική, ζεστή, ανθρώπινη με κατανόηση! "

more
 • Hysteroscopy: FREE η επίσκεψη πριν το χειρουργείο. Διαρκεί 30-45 λεπτά. Η ασθενής θα πρέπει να προσκομίσει όλες τις προηγούμενες εξετάσεις (αιματολογικές και άλλες) στην επίσκεψη εκτίμησης του περιστατικού στο ιατρείο.
CHECK ALL PRICES
 • Η επέμβαση γίνεται με διαγνωστικό υστεροσκόπιο ή ρεζεκτοσκόπιο ανάλογα με το περιστατικό. Πριν από την επέμβαση δεν θα πρέπει να έχει καταναλώσει στερεές τροφές 6 ώρες πριν την επέμβαση και υγρά 2 ώρες πριν την επέμβαση (τσίχλα ή καραμέλα επιτρέπεται μέχρι λίγο πριν την επέμβαση). Με την υστεροσκόπηση διερευνάται και αντιμετωπίζεται πιθανή αιμορραγία, διερευνούνται τα αίτια υπογονιμότητας, οι επανειλημμένες αποβολές, οι συγγενείς ανωμαλίες της μήτρας, η λύση ενδομήτριων συμφύσεων (σύνδρομο Asherman), πραγματοποιείται αφαίρεση πολυπόδων και ινομυωμάτων, διατομή συγγενούς διαφράγματος μήτρας, κατευθυνόμενη βιοψία επί υποψίας καρκίνου του ενδομητρίου, αντισύλληψη και αφαιρείται ξένο σώμα.

  more less
 • Doctor serves emergency cases out of the workshift upon agreement.

"Ο ιατρός και η συνεργάτης του ήταν άψογοι, ευγενέστατοι και πολύ σχολαστικοί. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!"

more
 • Hysteroscopy: From 150 € to 250 € η εξέταση. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Πριν τη διενέργεια της διαγνωστικής υστεροσκόπησης ο/η ασθενείς είναι καλό να έχει λάβει δόση Μη Στεροειδούς Αντιφλεγμονώδους δισκίου για μείωση πιθανού πόνου κατά της διάρκεια της υστεροσκόπησης.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται φορητή υστεροσκόπηση με άκαμπτο υστεροσκόπιο Karl Storz διαμέτρου 2mm, το οποίο ενώνεται με ειδικό αντάπτορα με κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείται ως μέσο προβολής, καταγραφής και επεξεργασίας της εικόνας. Η εξέταση βιντεοσκοπείται και η ασθενής λαμβάνει στο πέρας της εξέτασης το βίντεο με την απεικόνιση της ενδομητρικής κοιλότητας και τυχόν παθολογίας.

  more less

"Πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη στον ιατρό, αφιέρωσε χρόνο στην κλινική εξέταση και στη διεξοδική επεξήγηση των ευρημάτων αυτής. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

more
 • Hysteroscopy: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Προηγείται εκτενής λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και υπερηχογράφημα. Θα συζητηθούν αναλυτικά οι λεπτομέρειες του χειρουργείου, καθώς και εναλλακτικές επιλογές. Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής, η ημερομηνία επιλέγεται άμεσα. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως πολύποδες, ινομυώματα, μητρορραγίες, ανωμαλίες ενδομητρίου, διερεύνηση υπογονιμότητας και έλεγχος πριν από εξωσωματική. Σε αιμορραγία στην εμμηνόπαυση, η Υστεροσκόπηση αποτελεί απαραίτητη εξέταση για τον αποκλεισμό καρκίνου ενδομητρίου. Γίνεται υπό μέθη και κρατά λίγα λεπτά. Η γυναίκα επιστρέφει άμεσα, πλήρως, στις δραστηριότητές της. Χορηγείται η προβλεπόμενη αναρρωτική άδεια. Το κόστος καθορίζεται από την χρήση ΕΟΠΥΥ / Iδιωτικής ασφάλειας. Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένα Χειρουργεία ODS.

  more less
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό για διευκρινίσεις. Εάν η ασθενής έχει ασφαλιστική ενημερότητα, απαραίτητες εξετάσεις συνταγογραφούνται / πραγματοποιούνται μέσω συνταγογράφησης (πχ τεστ παπ). Εάν είναι ανασφάλιστη, δεν προκύπτει επιπλέον χρέωση.

 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Φιλικός ευχάριστος και εμπνέει εμπιστοσύνη "

more
 • Hysteroscopy: From 250 € to 450 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται το ενδοσκοπικό εργαλείο, ρεζεκτοσκόπιο και πραγματοποιείται διαγνωστική ή επεμβατική υστεροσκόπηση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως πολύποδες ενδομητρίου, υποβλενογόνια ινομυώματα, υπερπλασία ενδομητρίου και διερευνάται η υπογονιμότητα.

  more less
 • Ο γιατρός χορηγεί βεβαίωση μετακίνησης μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού.

"Επαγγελματιας, φιλικος, με πολυ ωραιο ιατρειο διπλα στον ΗΣΑΠ Αμαρουσιου. Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!"

more
 • Hysteroscopy: 50 € η επίσκεψη. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται υπέρηχος. Οι παθήσεις που εντοπίζονται είναι οι ενδομητρικοί πολύποδες, τα ινομυώματα, οι συμφύσεις, η υπογονιμότητα και το διάφραγμα μήτρας.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE

"I don't have anything to say, doctor was ok "

more
 • Hysteroscopy: From 300 € to 600 € ανάλογα την παθολογία και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται επεμβατικό υστεροσκόπιο και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως πολύποδας ενδομητρίου - ενδοτραχήλου, ινομύωμα μήτρας, διάφραγμα μήτρας και υπογονιμότητα.

  more less
61

Doctors for Hysteroscopy

 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE
real-hours icon

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Ασχολήθηκε εις βαθος με την εξέταση μου. Με έκανε να αισθανθώ άνετα και μου έλυσε κάθε απορία σχετικά με το θέμα μου.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!"

more

"Γενικότερα, είναι ο ιατρός που επισκέπτομαι τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, μετά από τεράστια ταλαιπωρία -λόγω αλλαγής πόλης- όπου αναγκάστηκα να επισκεφτώ δύο διαφορετικούς γυναικολόγους ήταν, ξανά, ο άνθρωπος που ασχολήθηκε, εξήγησε και έλυσε το πρόβλημά μου. Υ.Γ. Η σταθερή βοηθός του τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ευχαρίστη παρουσία και, προσωπικά, μου διώχνει το οποιοδήποτε άγχος φέρνω μαζί μου πριν εξεταστώ! "

more
 • Doctor’s office works by appointment. Waiting is possible in case of emergencies.

"Ο συγκεκριμένος γιατρός μου έσωσε τη ζωή με τη σωστή του διάγνωση. Είχα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, είχα συμβουλευτεί άλλο γιατρό προηγουμένως (που μου δημιούργησε αυτό το σοβαρό πρόβλημα) αλλά ο γιατρός με συμβούλεψε πολύ σωστά για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και απέφυγα τα χειρότερα. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. "

more

"Σάν άνθρωπος είμαι πάρα πολύ αγχώδεις.με ηρέμησε και σε κάθε απορία μου απαντούσε τόσο ήρεμα. Σού δίνει τη αίσθηση της ασφάλειας. Όσο φοβόμουν να πηγαίνω στο γυναικολόγο τόσο αναμένω πλέον κάθε χρόνο την εξέταση για την υγεία μόυ."

more
 • Hysteroscopy :

"Καταπληκτικός γιατρός , κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα ! Με ενήμερωσε και μου εξήγησε αναλυτικά τα πάντα σχετικά με την περίπτωση μου .. Τον προτέινω ανεπιφύλακτα !"

more
Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK