Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
29

specialized doctors for Arthroplasty

"Πολύ καλός γιατρός, έγινε μια πλήρη εξέταση και είδες τις ακτινογραφίες και έκανε μια πλήρη ανάλυση του προβλήματος."

more
 • Arthroplasty: 40 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Ο ασθενής προσερχόμενος στο ιατρείο να φορά άνετα ρούχα, αθλητική φόρμα κατά προτίμηση.
CHECK ALL PRICES
 • Εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική με ψηφιακή μέθοδο και εξατομικευμένους οδηγούς κοπής (κατά παραγγελία γόνατο).

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE
real-hours icon

"Εξαιρετικός γιατρός, διερεύνησε σε βάθος το πρόβλημα μου κ βρήκε άμεσα την αιτία! Ευγενικός και προσιτός!"

more
 • Arthroplasty: 30 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται υπέρηχος μυοσκελετικού και κατά την επέμβαση ολική αρθροπλαστική με την αναίμακτη και ανώδυνη τεχνική "Bikini". Αντιμετωπίζεται η οστεοαρθρίτιδα ισχίου, γόνατος και ώμου. Η διάρκεια της επέμβασης εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση και δίνονται εξατομικευμένες οδηγίες ανάλογα της κατάστασης του κάθε ασθενούς.

  more less

"Εξαιρετικός!!!Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!!!"

more
 • Arthroplasty: 40 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
CHECK ALL PRICES
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Ρομποτική Χειρουργική, MIS (Minimally Invasive) και εξατομικευμένες Αρθροπλαστικές. Η εφαρμοσμένη χειρουργική μέθοδος προσαρμόζεται στην ανατομία και στις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως οστεοαρθρίτιδα γόνατος και ισχίου, συγγενές εξάρθρημα και περιστατικά τραυματολογίας.

  more less

"Ασχολήθηκε αναλυτικά με το πρόβλημα μου . Έχω αλλάξει 4 γιατρούς μέχρι κάποιος να βρει το πραγματικό πρόβλημα και αυτός ήταν ο κος Σακελάριου !"

more
 • Minimally Invasive (MIS), Makoplasty, Computer assisted surgery (CAS), Ρομποτική χειρουργική, Εξατομικευμένη χειρουργική, Εξατομικευμένα εμφυτεύματα

  more less

"Εξαιρετικός και πολύ αναλυτικός. Συστήνω ανεπιφύλακτα.!"

more
 • Υπερσύγχρονος εξοπλισμός Αμερικάνικου ή Ευρωπαϊκού τύπου και ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι

  more less

"Πολύ καλός άνθρωπος και γιατρός!"

more
 • Arthroplasty: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Operation cost: 3500€Έως 3500 ευρώ ανέρχεται το πλήρες πακέτο.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται η μέθοδος Rassive Navigation και αντιμετωπίζονται οστεοαρθρίτιδες ισχίου και γόνατος.

  more less
 • Ο ιατρός αναλαμβάνει έκτακτα περιστατικά(συμπεριλαμβανομένων χειρουργείων) ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία.

"Πολυ καλός γιατρός..τρομερός.."

more
 • Πραγματοποιείται χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση της άρθρωσης μέλους του σώματος με μεταλλικά και πλαστικά εμφυτεύματα για την αποκατάσταση της φθοράς και της καταπόνησης που έχει υποστεί η άρθρωση στο συγκεκριμένο μέλος του σώματος αλλά και για την ανακούφιση από τον πόνο, όταν η συντηρητική αγωγή δεν αποδίδει. Υπάρχουν δύο τύποι αρθροπλαστικής, ανάλογα με τη βλάβη στην άρθρωση: η μερική και η ολική αρθροπλαστική και συνήθως γίνεται στο γόνατο, στο ισχίο και στον ώμο, ενώ πλέον χρησιμοποιούνται και εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές, ελάχιστα επεμβατικές.

  more less

"Άριστος επαγγελματίας και πολύ φιλικός. Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή μου. "

more
 • Arthroplasty: 50 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
CHECK ALL PRICES
 • Η αρθροπλαστική είναι μια επέμβαση αντικατάστασης των αρθριτικών και κατεστραμμένων επιφανειών του ώμου/ισχίου/γόνατου με ειδικά εμφυτεύματα. Οι νεότερες Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές-M.I.S με πολύ μικρότερες τομές σε συνδυασμό με τη χρήση Πρωτοκόλλων Ταχείας Αποκατάστασης Fast-Track προσφέρουν μειωμένο χρόνο νοσηλείας, ταχύτερη και καλύτερη αποκατάσταση. Επιπλέον, πραγματοποιούνται "ρομποτικά" υποβοηθούμενες αρθροπλαστικές με το ρομποτικό σύστημα MAKO ή με πλοηγό (navigator) ή ψηφιακά συστήματα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Πλεονεκτήματα ΜΑΚΟ: εξατομικευμένος 3D προεγχειρητικός σχεδιασμός, ελάχιστη επεμβατικότητα, 99% ακρίβεια στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, μακροχρόνια αποτελέσματα. Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και προηγμένα, ανθεκτικά και συμβατά με τον οργανισμό εμφυτεύματα.

  more less

"Είναι το πρώτο ραντεβού μου με τον γιατρό και δεν μπορώ να αξιολογήσω τη δουλειά ενός γιατρού γιατί δεν είναι ο τομέας μου. Εντούτοις μπορώ να πω ότι πήρε το χρόνο του, με εξέτασε και θεωρώ ότι έκανε σωστά τη δουλειά του. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη και είναι βέβαιο ότι εφόσον τον χρειαστώ θα τον επισκεφτώ ξανά. Τον ευχαριστώ.Τον ευχαριστώ. "

more
 • Arthroplasty: From 40 € to 50 € η επίσκεψη. Διάρκεια 30 - 45 λεπτά. Η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα και περισσότερο.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται ολική αρθροπλαστική για αντικατάσταση εκφυλισμένων επιφανειών αρθρώσεων με τεχνητά εμφυτεύματα από κράματα μετάλλου και ειδικών συνθετικών υλικών, για αποκατάσταση της λειτουργίας της άρθρωσης. Οι χειρουργικές τεχνικές ποικίλουν από την Κλασσική Ολική Αρθροπλαστική μέχρι τις πιο σύχρονες Τεχνικές Ελάχιστης Επεμβατικότητας (Μ.Ι.S), όπου οι τομές είναι μικρότερες, και οι ασθενείς επανέρχονται ταχύτερα στις καθημερινές και αθλητικές τους δραστηριότητες. Η ρομποτικά υποβοηθούμενη αντικατάσταση της άρθρωσης του γόνατος και του ισχίου πραγματοποιειται πλέον στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο Υγεία με την βοήθεια του ρομποτικού βραχίονα «MAKO-STRYKER», την πιο εξελιγμένη μέθοδο σχεδιασμού και πραγματοποιήσης αρθροπλαστικής που υπάρχει στη χώρα μας. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι η μέγιστη ακρίβεια (δέκατα χιλιοστού και συγκεκριμένα 0,1mm), η εγγυημένη αποτελεσματικότητα και η μακροβιότητα των εμφυτευμάτων στις επεμβάσεις αρθροπλαστικών ισχίου και γόνατος.

  more less

"Καλός, ευγενής γιατρός με γνώση και κατάρτιση! Συνιστώ! "

more
 • Arthroplasty: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 10 - 15 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιούνται τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας. Αντιμετωπίζεται η οστεοαρθρίτιδα ισχίων και γονάτων.

  more less

"Έμπειρος, πολύ κατανοητός και εξυπηρετικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα"

more
 • Arthroplasty: 50 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται Λήψη ιστορικού-Κλινική Εξέταση- ΣυνταγογράφησηOperation cost: 2900€Η τιμή αφορά Αρθροπλαστική Ισχύου και Αρθροπλαστική Γόνατος. Η τιμή είναι τελική. Συμπεριλαμβάνονται έξοδα νοσηλείας, αναισθησίας, βοηθών, ΦΠΑ και αμοιβή ιατρού
CHECK ALL PRICES
 • Αρθροπλαστική Ελάχιστης Επεμβατικότητας μέσω Καθοδήγησης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Σύγχρονες Αρθροσκοπικές Τεχνικές, Χρήση Επώνυμων Εμφυτευμάτων-Προθέσεων Ευρωπαϊκής Προέλευσης. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως: Οστεοαρθρίτιδα Μεγάλων Αρθρώσεων, Οσφυαλγία-Ισχιαλγία, Κάταγμα Λεκάνης-Κοτύλης, Ρήξη Μηνίσκου-Χιαστού, Βλαισός Μεγάλος Δάκτυλος(Κότσι), Αθλητικές Κακώσεις, Οστεοπόρωση, Σκολίωση, Παρακολούθηση Καταγμάτων Ενηλίκων-Παίδων, Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, Εκτινασσόμενος Δάκτυλος

  more less

Mpazios Dimitrios

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματολόγος

"ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

more
 • Arthroplasty: 50 € η επίσκεψη. Στο κόστος περιλαμβάνονται και οι ενδαρθρικές εγχύσεις.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιούνται ειδικές τεχνικές και οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι οι οστεοαρθρίτιδες, οι αθλητικές κακώσεις, τα κατάγματα και η οστεοπόρωση.

  more less

"Πάρα πολύ ικανοποιημένος από τις γνώσεις κ την συμπεριφορά του γιατρού Εδώ θα μείνω που λένε"

more
 • Arthroplasty: From 40 € to 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
CHECK ALL PRICES
 • Η αρθροπλαστική είναι μια σπουδαία επέμβαση που γλυτώνει τον άρρωστο από πόνους, δυσκαμψία άρθρωσης και δυσχέρεια βάδισης. Ο ασθενής έχει μια πολύ καλή και σύντομη αποκατάσταση. Στηρίζει το πόδι την επόμενη μέρα του χειρουργείου και εξέρχεται από το νοσοκομείο τρεις μέρες μετά την επέμβαση. Γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.

  more less

"Πολύ καλός γιατρός με μεγάλη γνώση του αντικείμενου. Εμπνέει εμπιστοσύνη, αφιερώνει όσο χρόνο χρειάζεται και διαχειρίζεται την κάθε περίπτωση με ενσυναίσθηση."

more
 • Arthroplasty: From 50 € to 70 € η επίσκεψη.
CHECK ALL PRICES
 • Εξειδικευμένες και εξατομικευμένες για κάθε ασθενή χειρουργικές τεχνικές μικρής επεμβατικότητας (Minimal Invasive Surgery-MIS), SuperPathⓇ, ρομποτική χειρουργική (Robotic surgery-MAKO), OPS, Custom Made, Computer assisted, PSI Patient Specific Implants.

  more less

Georgoulis Stylianos MD, MSC, Dipl

Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Τραυματολόγος
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός επιστήμονας ,ασχολήθηκε επισταμένα με την περίπτωση μου και με βοήθησε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

more
 • Arthroplasty: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται ρομποτική ή εξατομικευμένη τεχνική αρθροπλαστικής. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως οστεοαρθρίτιδα ισχίου, γόνατος και ώμου και η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.

  more less

"Άψογος συνεπής ειλικρινής επαγγελματίας ιατρός με γνώση και λύση "

more
 • Arthroplasty: 40 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Ο ασθενής προσερχόμενος στο ιατρείο να φορά άνετα ρούχα, αθλητική φόρμα κατά προτίμηση.
CHECK ALL PRICES
 • Εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική με ψηφιακή μέθοδο και εξατομικευμένους οδηγούς κοπής (κατά παραγγελία γόνατο).

  more less

"Ραντεβού χωρίς αναμονή, αναλυτική εξέταση και εμπνέει σιγουριά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος."

more
 • Arthroplasty: 30 € η επίσκεψη.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιούνται τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας. Περιορισμένη πρόσθια προσπέλαση του ισχίου (τεχνική ASI), περιορισμένη έσω παραεπιγονατιδική προσπέλαση του γόνατος (τεχνική MIS), βραχεία νοσηλεία, ελάχιστος μετεγχειρητικός πόνος, ταχεία αποκατάσταση

  more less

"Ενιωσα καλοδεχούμενη και ασφαλής. Μπορώ να τον εμπιστευτώ για την πορεία της θεραπείας μου."

more
 • Arthroplasty: 50 € η επίσκεψη. Το κόστος της επέμβασης εκτιμάται ανάλογα το περιστατικό.
CHECK ALL PRICES
 • Οι εκφυλισμένες επιφάνειες της άρθρωσης αφαιρούνται και αντικαθίστανται με τεχνητά εμφυτεύματα από κράματα απόλυτα συμβατά με το ανθρώπινο οστό, για να αποκατασταθεί η φυσιολογική λειτουργία. Η νέα ALMIS αρθροπλαστική εκτελείται με τομή δέρματος στα πλάγια του άνω τμήματος του μηρού με επισκληρίδιο αναισθησία. Η προσπέλαση εκτελείται σε μεσοδιάστημα πρόσθια της μάζας των απαγωγών μυών χωρίς να τέμνονται ή να τραυματίζονται οι γλουτιαίοι μύες, ο ορθός μηριαίος, ο έξω πλατύς ή κλάδοι αγγείων όπως της εν τω βάθει μηριαίας και της έξω περισπωμένης αρτηρίας και τα γλουτιαία νεύρα. Δεν τέμνονται οι έξω στροφείς μυς του ισχίου ούτε ο απιοειδής, γεγονός που συμβάλλει στην άριστη σταθερότητα του ισχίου μετεγχειρητικά. Η ρομποτικά υποβοηθούμενη αντικατάσταση της άρθρωσης του γόνατος και του ισχίου πραγματοποιείται με ρομποτικό βραχίονα «MAKO-STRYKER». Πλεονεκτήματα: μέγιστη ακρίβεια, εγγυημένη αποτελεσματικότητα και μακροβιότητα των εμφυτευμάτων στις επεμβάσεις αρθροπλαστικών ισχίου και γόνατος.

  more less

"Πήγα για πόνο στην μέση που με ταλαιπωρεί αρκετό καιρό. Μου εξήγησε πολύ καλά τι πρόβλημα έχω και πως μπορεί να βελτιωθεί, σε σημείο που μου ήταν πολύ πιο κατανοητό και το γιατί θα πρέπει να κάνω περισσότερη γυμναστική."

more
 • Arthroplasty: 50 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
CHECK ALL PRICES
 • Η αρθροπλαστική είναι μια επέμβαση αντικατάστασης των αρθριτικών και κατεστραμμένων επιφανειών του ώμου/ισχίου/γόνατου με ειδικά εμφυτεύματα. Οι νεότερες Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές-M.I.S με πολύ μικρότερες τομές σε συνδυασμό με τη χρήση Πρωτοκόλλων Ταχείας Αποκατάστασης Fast-Track προσφέρουν μειωμένο χρόνο νοσηλείας, ταχύτερη και καλύτερη αποκατάσταση. Επιπλέον, πραγματοποιούνται "ρομποτικά" υποβοηθούμενες αρθροπλαστικές με το ρομποτικό σύστημα MAKO ή με πλοηγό (navigator) ή ψηφιακά συστήματα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Πλεονεκτήματα ΜΑΚΟ: εξατομικευμένος 3D προεγχειρητικός σχεδιασμός, ελάχιστη επεμβατικότητα, 99% ακρίβεια στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, μακροχρόνια αποτελέσματα. Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και προηγμένα, ανθεκτικά και συμβατά με τον οργανισμό εμφυτεύματα.

  more less

"Σου εμπνέει εμπιστοσύνη από την αρχή της εξέτασης. Πολύ καλός γιατρός "

more
 • Arthroplasty: From 30 € to 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Operation cost: 3000€ to 7000€ανάλογα την περίπτωση, την άρθρωση και το νοσοκομείο. Πριν την επέμβαση πραγματοποιείται πλήρης προεγχειρητικός και απεικονιστικός έλεγχος και μετάγγιση ή και όχι αναλόγως την εκάστοτε περίπτωση.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται Ρομποτική Χειρουργική Γόνατος (Think Surgical) και Amis Χειρουργική Ισχίου μικρής επεμβατικότητας.

  more less
Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK