Εξαγωγή φρονιμίτη-πιθανό ξηρό φατνίο; Γειά σας! Έκανα εξαγωγή κάτω εγκλειστου φρονιμητη 28/1 ο οποίος ακουμπούσε το φατνιακό νεύρο και ο γιατρός μου είπε ότι έχω πολλές πιθανότητες να πάθω ξηρό φατνίο καθώς είμαι καπνίστρια.Σημέρα 3/2 5ημέρα και πονάω αρκετά στο σημείο αλλά και στην γνάθο και το αυτί και τσούζει η πληγή είναι πιθανό να έπαθα ξηρό φατνίο μετά από τόσες μερες ή είναι λογικό επειδή σήμερα σταμάτησα τα παυσίπονα; Ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού και δεν έχω καπνίσει από την εξαγωγή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εξαρτάται από το βαθμό της ενοχλησης ή του πόνου ,αν συνεχίζετε τα παυσίπονα ενημερώστε τον γιατρό σας.
Οδοντίατρος
|
Εξάρχεια
το ξηρο φατνιο εμφανιζεται απο τη δευτερη ημερα της εξαγωγης και συνοδευεται απο κακοσμια και το τραυμα γινεται μαυρο ελπιζω να σας βοηθησα ..
Οδοντίατρος
|
Αχαρνές
Το ξηρο φατνιο δεν εχει να κανει με το αν ειστε καπνιστρια .Ειναι μια επιπλοκη μετεξακτικη που εμφανιζεται μετα απο 10-12 ημερες μετα την εξαγωγη
Οδοντίατρος
|
Πατήσια
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.