Καλησπέρα σας Ο σύζυγος μου διεγνωσθη με βαριά φαρυγγίτιδα με πόνο στη δεξιά πλευρά του λαιμού και πρήξιμο.Ο ωρλ μας έδωσε αντιβιωση- κορτιζόνη κ μας είπε αν δυσκολευτεί σήμερα στον ύπνο να πάρει ένα algofren.Το πήρε αλλά ανησυχώ γτ τώρα διάβασα ότι είναι επικίνδυνος συνδυασμός.
Θα πρέπει να έρθετε να σας δούμε με high definition κάμερα,μπορεί να είναι απλό αλλά και κάτι σοβαρό
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
|
Κολωνάκι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.