Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα μάτια ενός ενήλικα (32 ετών) μπορούν να διορθώσουν το στραβισμο λόγω αμβλυωπιας με τη χρήση φακών επαφής αστιγματισμού καθώς έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα μόνο φακούς επαφής για μυωπία (το ένα μάτι που στραβιζει, έχει -3 και κάτι αστιγματισμό ενώ το άλλο -2 . Βαθμοί μυωπίας -12,5..Επισης αν υπάρχει και κάποια αλλη ελπιδοφόρα θεραπεία για να φύγει ο στραβισμος η η πιο σίγουρη λύση είναι το χειρουργείο??( Όταν ξεκινάω την ημέρα φορώντας τους φακούς και τα μάτια μου είναι ξεκούραστα μπορεί και να μη στραβίζει η να στραβίζει ελάχιστα το μάτι.Αν τους φοράω μέχρι το βράδυ ξεφεύγει περισσότερο )
Η αμβλυωπια δεν διορθωνεται σε αυτη την ηλικια.Το χειρουργειο ειναι μονοδρομος
Οφθαλμίατρος
|
Παλαιό Φάληρο
Λυπάμαι. Δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Συμβουλευθείτε έναν οφθαλμίατρο.
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
|
Ίλιον
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.