Γεια σας, έκανα πρώτο ραντεβού απονεύρωσης πριν 3 μέρες, το δόντι ηρέμησε, αλλά αναπτύχθηκε πόνος πολύ βαθειά μέσα στη γνάθο, χειρότερος από πριν. Ακόμα και με ελαφριά πίεση από το δάχτυλο αντιδράω.έχω τελειώσει θεραπεία αντιβίωσης και ibuprofen, σταμάτησα και τα παυσίπονα για να έχω καλύτερη εικόνα της πορείας της κατάστασης. Ο πόνος στην γνάθο είναι κάτι ανυσηχητικό ή απλά να πάρω παυσίπονο και θα περάσει; Το δεύτερο ραντεβού είναι σε έναν μήνα.
Αν δεν περάσει είναι ανυσηχητικό.
Οδοντίατρος | Πάτρα
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Σε ένα μήνα εκτιμώ είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα
Οδοντίατρος | Πατήσια
Επισκευτειτε τον γιατρο σας συντομοτερα αν επιμενει ο εντονος πονος.
Οδοντίατρος | Εξάρχεια
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.