Καλησπέρα είμαι 31 ετών καί τον Νοέμβριο 2023 έκανα γενική αίματος προληπτικά κάνω κάθε χρόνο , το ΤΚΕ ήταν 4. Φέτος έκανα πάλι εξετάσεις προληπτικά και η ΤΚΕ πήγε στο έξι. Είναι ανησυχητικό αυτό?? Και αν ναι τι εξετάσεων πρέπει να κάνω για να το ψάξω
Καλησπέρα σας, η ΤΚΕ είναι μια εξέταση η οποία υποδηλώνει λοίμωξη ή φλεγμονή στον οργανισμό δεν καθορίζει που είναι ή πιο όργανο νοσεί. Πολλά νοσήματα μπορούν να αυξήσουν την ΤΚΕ από απλά μέχρι πολύπλοκα και από υπια ως σοβαρά. Καλό θα ήταν να επισκεφθείτε ένα Ιατρό Παθολόγο να σας διερευνήσει. Καλή επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ.
Νεφρολόγος
|
Αγία Παρασκευή
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.