Σε καθε περιοδο εχω αφορητους πονους για 2 μερες,μπορει να ανεβασω πυρετο τις μισες φορες και την τριτη μερα ποναω παντα δεξια στον πνευμονα σαν να εχω πνευμονια.μολις τελειωσει η περιοδος ειναι ολα καταπληκτικα,σα να μην υπηρξαν ποτε.ειναι φυσιολογικο;τι μπορει να ειναι αν οχι
Τα συμπτώματα σας μπορεί να υποκρύπτουν ενδομητρίωση ,η οποία σπάνια μπορεί να εντοπίζεται και στον πνεύμονα. Θα πρέπει να προχωρήσετε σε περαιτέρω έλεγχο υπό την καθοδήγηση γυναικολόγου.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πλατεία Μαβίλη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Ανάλογα με την ηλικία σας θα πρέπει να ξεκινήσετε με υπερηχογράφημα εσω γενν.οργάνων και γυναικολογική εξέταση ,η πρωτοπαθής δυσμηνόρροια που συμβαίνει στις πρώτες περιόδους ενός κοριτσιού δεν έχει κάποια εμφανή αιτία ,σε μεγαλύτερες ηλικίες συνδέεται με κάποια παθολογία της μήτρας ή των ωοθηκών όπως ενδομητρίωση.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Γιαννιτσά
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.