Είχα λαρυγγίτιδα και οι γιατροί που με είδαν πρότειναν σπρέι στη μύτη, πλύσεις με ορό και καραμέλες. Τα κάνω όλα κανονικά. Εδώ και 2 μέρες έχω πολύ έντονο βήχα που δεν ηρεμεί με τίποτα. Πονάει ο λαιμός μου και το κεφάλι μου από τον βήχα. Και όταν δεν βήχω, δυσκολεύομαι να πάρω βαθιά ανάσα και με πιάνει βήχας. Ο βήχας είναι πότε παραγωγικός, πότε ξηρός. Χρειάζεται να με δει ξανά γιατρός; Μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει άμεσα; Τι προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
μάλλοον θα χρειαστεί να πάρετε εισπνεόμενα και ναι να σας δει πάλι γιατρός
Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου | Κάτω Τούμπα
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.