Καλησπέρα σας! Είμαι 35 ετών και θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής!Τον Ιανουάριο, έπειτα απο τοκετό είχα μια μικρή ενόχληση σαν καούρα στο στομάχι μετά την κατανάλωση αυγού. Το Μάρτιο αποφάσισα να κάνω έναν υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας,από περιέργεια κυρίως και λόγω του ιστορικού της μητέρας μου που έχει αφαιρέσει την χολή λόγω λίθων. Ο υπέρηχος μου ήταν καθαρός και όλες οι αιματολογικές εξετάσεις μου φυσιολογικές εκτός από την αμυλαση ούρων η οποία ήταν ανεβασμένη! Επανέλαβα τις εξετάσεις μου προχθές όπου κ πάλι ενώ είναι όλα φυσιολογικά η αμυλαση ούρων είναι ανεβασμένη αλλά η τιμή της είναι μικρότερη σε σχέση με την πρώτη φορά..Όλα αυτά χωρίς κανένα σύμπτωμα και κανένα πόνο. Ο γιατρός μου πρότεινε μια μαγνητική mrcp! Εσείς τι γνώμη έχετε και που μπορεί να οφείλεται η αυξημένη αμυλαση ούρων? Σας ευχαριστώ πολύ!
Πολλά τα αίτια και δύσκολο να είναι από το πάγκρεας αν όντως όλες οι εξετάσεις σας είναι φυσιολογικές.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος
|
Μαρούσι
Να κάνετε mrcp. Μπορεί κάτι να ερώθησε το πάγκρεας και έχετε ανεβασμένη αμυλάση
Γενικός Χειρουργός
|
Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.