Καλησπέρα.. είμαι άντρας 49 χρόνων με φυσιολογικό βάρος αθλητικός χωρίς κάπνισμα και αλκοόλ...από τα 38 αντιμετωπίζω επεισόδια παροξυσμικής κολπικής μαρμαρυγής περί τα 6 το χρόνο....η ανάταξη μου επιτυγχάνεται με ρυθμονορμ 150 τα οποία παιρνω συστηματικά τα 2 τελευταία χρόνια...Η κλινική εικόνα μου εικόνα κατά την διάρκεια των επεισοδίων είναι σχετικά καλή...παρατηρώ το τελευταίο διάστημα αύξηση των επεισοδίων... Θεωρείται ότι πρέπει να προχωρήσω σε ablation?
Θεωρώ ότι τα επεισόδια είναι πολύ συχνά και θα σας συνιστούσα να κάνετε ablation. Τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ υψηλά σε ασθενείς με παροξυσμό κολπική μαρμρυγη.
Καρδιολόγος
|
Αγία Παρασκευή
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.