Καλησπέρα εδώ και πολλά χρόνια έχω φουσκώματα στα έντερα και στην κοιλιά αλλά το τελευταίο χρόνο έντονα πήγα σε γαστρεντερολόγο και μου είπε ότι μπορεί να οφείλεται στο στρες δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ στρεσαρισμένος προσέχω .θα ήθελα την γνώμη σας .Ευχαριστώ
Καλησπέρα. Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, που από ό,τι φαίνεται πάσχετε-εφοσον ότι συνάδελφος γαστρενερολογος αποδίδει τα συμπτώματα στο στρες-ειναι μία κατάσταση που μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητα ενός ανθρώπου και να επηρεάσει την ποιότητα ζωής του. Το καλό νέο είναι ότι υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα και αυτό μπορεί να γίνει με συνεργασία με τον γιατρό σας.
Ειδικός Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής
|
Gerakas
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.