Καλησπέρα σας, για ακτινοθεραπεία για προστάτη ποιες είναι οι παρενέργειες; Θα μπορεί ο άνθρωπος να οδηγήσει και να αυτό εξυπηρετηθεί; Βρισκόμαστε όλοι σε διαφορετική πόλη και προσπαθούμε να οργανωθούμε για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Τι να περιμένουμε στις πρώτες ακτινοβολίες και τι αργότερα; Περισσότερο θέλω να μάθω αν θα μπορεί να πηγαίνει μόνος με αυτοκίνητο ή ταξί ή αν θα πρέπει να είναι κάποιος από εμάς εκεί..
Καλησπέρα σας και καλή αρχή στη θεραπεία σας. Οι παρενέργειες θα πρέπει να αναφερθούν από τον θεράποντα ιατρό της ειδικότητας μας (ακτινοθεραπευτή ογκολόγο). Συνήθως παρουσιάζεται ήπια κόπωση, ήπια προς μέτρια δυσουρικά ενοχλήματα (τσούξιμο στην ούρηση, συχνοουρία) και κάποιες διαταραχές στην αφόδευση. Θα είναι πλήρως λειτουργικός και αυτόνομος. Καλή συνέχεια.
Ακτινοθεραπευτής - Ογκολόγος | Marousi
Did you know you can get a personalized answer from a GP through live chat? Chat now with DO+
Live chat
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 22:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.