Καλησπέρα, έκανα το πρώτο μου σφράγισμα εχθές, Παρασκευή και καθαρισμό. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενόχληση σε εκείνο το δόντι; Δεν υπάρχει πόνος κατά τη μάσηση, απλά μια στο τόσο νιώθω κάτι σαν ενόχληση (ίσως σφίξιμο;) ψηλά.
Καλημέρα σας,
Θα πρέπει να αξιολογηθεί εάν τα δόντια κλείνουν καλά μεταξύ τους ή υπάρχει κάποιο σημείο που προεξέχει και ίσως δημιουργεί αυτή την αίσθηση στο δόντι το οποίο σφραγίστηκε. Επίσης, εάν το σφράγισμα είναι κοντά στο νεύρο του δοντιού, λόγω βάθους και εγγύτητας μπορεί να σας δημιουργεί τα ήπια αυτά συμπτώματα τα όποια όμως θα πρέπει να υποχωρούν σταδιακά εφόσον οφείλονται σε αυτό.
Χειρουργός Οδοντίατρος
|
Peristeri
Mπορει να υπαρχει μια προωρη επαφη που δεν την πηρε ο γιατρος σωστα κ αφηνει αυτη την ενοχληση βρισκοντας με το δοντι ανταγωνιστη.
Dentist
|
Ilioupoli
Καλησπέρα είναι απολύτως φυσιολογικό,θα ηρεμήσει μετά από κάποιες μέρες.Μπορει να ήταν βαθειά η τερηδόνα και να είναι κοντά στο πολφό του δοντιού (νεύρο).Πάρε κάποιο παυσίπονο.
Dentist
|
Piraeus
Αν επιμείνει, επανεξεταστείτε από Δευτέρα...
Dentist
|
Exarcheia
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.