Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Είμαι 52 ετών και στις τελευταίες εξετάσεις μου τον Απρίλιο 25, έδειξαν ζάχαρο 117. Το συνήθως που είχα πάντα ήταν από 96-103. Τελευταία μέτρηση ήταν 98 τον Σεπτέμβριο 24. Από τον Οκτώβριο του 24 όμως έχω σπάσει το πόδι μου (κνήμη και περόνη) και είμαι με εξωτερική οστεοσύνθεση και κατά συνέπεια το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνάω σε μια καρέκλα. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό στην άνοδο του ζαχάρου μου? Μήπως για αυτό το λόγο έχει καθυστερήσει τόσο πολύ η πώρωση του κατάγματος? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Το κάταγμα δεν επηρεάζει τις τιμές σακχάρου άμεσα.
Απ' την άλλη ο διαβήτης μπορεί να καθυστερήσει την επούλωση ενός κατάγματος
Στην περίπτωση σας επειδή η μέτρηση είναι μια κ μπορεί να είναι τυχαίο, καλό θα ήταν να συζητήσετε λίγο το θέμα του σακχάρου με τον παθολόγο σας
Orthopaedic - Orthopaedic Surgeon | Evosmos
Did you know you can get a personalized answer from a GP through live chat? Chat now with DO+
Live chat
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 22:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.