Καλησπέρα εδώ από τον Φεβρουάριο συχνά εμφανίζω κοκκινίλες στο πέος , επισκέφτηκα 3 γιατρούς δερματολόγους έκανα 3 θεραπείες με την 1η γιατρό η οποία μου είπε πως είναι μηκυτίαση πλενόμουν με το σαμπουάν micoxil έβαζα στην βάλανο και στην πόσθη dermaspor και για μια βδομάδα το χάπι Stabilanol , ύστερα επισκέφθηκα και δεύτερη γιατρό διότι δεν βρήκα λύση στην 1η , η 2η λοιπόν κάνει λόγω για Βαλανοποσθιτιδα και μου χορηγεί την κρέμα travocort για 7-10 μέρες , κάπως καλύτερα μετά τις 10 μέρες αλλά ξαναεπιστρεφουν οι κοκκινίλες οι οποίες φαίνονται σαν να υπάρχει ξηροδερμία στην βάλανο αλλά αυτό μπορεί να προέκυψε και από τις αλοιφές που έβαλα. τέλος με την 3η γιατρό η οποία μου λέει ότι υπάρχει κάτι που με πειράζει και για αυτό και οι κοκκινίλες μου δίνει θεραπεία με την κρέμα dactador για 7 μέρες και πεολουτρα με φυσιολογικό όρο … δεν βρίσκω όμως ακόμα την λύση και έχω αγχωθεί με όλο το θέμα … υπάρχει κάποια εξήγηση ; (20 χρόνων)
πιθανόν η περιτομή θα λύσει το πρόβλημα
Urologist - Andrologist | Serres
Did you know you can get a personalized answer from a GP through live chat? Chat now with DO+
Live chat
Υπάρχει αλλά θα πρέπει να γίνει κλινικός έλεγχος
Urologist - Andrologist | Pagrati
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.