Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Εδώ και 33 χρόνια η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης παρέχει υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες. Με επιστημονική εξειδίκευση και με ιατρική τεχνολογία αιχμής νοσηλεύονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 20.000 ασθενείς, ενώ άλλοι 18.000 εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια. Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και την υγεία του. Με αυτούς τους στόχους ιδρύθηκε, το 1978, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης από 15 εξέχοντες ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και αναπτύχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς νοσηλευτικούς οργανισμούς στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας. Με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες του για ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, κατανόησης και προθυμίας. Για τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, οι νοσηλευόμενοι δεν είναι πελάτες. Είναι ασθενείς. 2006. Μία νέα εποχή ξεκινά για τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Μέλος πλέον της Euromedica, του μεγαλύτερου ιατρικού Ομίλου στην Ελλάδα, η Κλινική συνδυάζει την επιστημονική εμπειρία τριών δεκαετιών με την επιχειρηματική τεχνογνωσία του Ομίλου. Αλλάζει όψη εξωτερικά και εσωτερικά. Εκσυγχρονίζει τον ιατρικό εξοπλισμό της. Δημιουργεί φιλόξενους και άνετους χώρους υποδοχής και νοσηλείας, αξιοποιώντας την προνομιακή της θέση στην παραλία της πόλης. Ανανεώνει το ανθρώπινο δυναμικό της. Συνεργάζεται με νέους, καταρτισμένους αλλά και έμπειρους καταξιωμένους ιατρούς. Δημιουργεί νέα τμήματα. Εκσυγχρονίζει και ενισχύει τα ήδη υπάρχοντα. Λειτουργεί εξωτερικά ιατρεία καλύπτοντας τις ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας της περιοχής. Πρωτοπορεί με νέες επεμβατικές μεθόδους. Εισάγει νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Περισσότεροι άνθρωποι την εμπιστεύονται καθημερινά. Όχι μόνο επειδή με 247 κλίνες, 17 υπερσύγχρονα χειρουργεία και δύο πλήρως εξοπλισμένες μονάδες εντατικής θεραπείας βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για κάθε επείγον περιστατικό. Αλλά κυρίως επειδή νοσηλεύει κάθε ασθενή με ανθρώπινο, προσωπικό ενδιαφέρον. Ο ρόλος της επεκτείνεται πέρα από τα ιατρικά και επιχειρηματικά πλαίσια. Ενδιαφέρεται-Ευαισθητοποιείται- Προσφέρει. Συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εκτός της American Express.
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών εξετάσεων παρέχονται αυθημερόν. Τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών, υπερήχων και μαστογραφιών παρέχονται άμεσα. Των αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών παρέχονται εντός μιας ημέρας. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων παρέχονται σε τέσσερις εργάσιμες ημέρες.
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
    Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών εξετάσεων με fax και email. Τα πορίσματα των απεικονιστικών εξετάσεων δύναται να αποσταλούν με fax.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 9 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 8.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

περισσότερα
7 Νοεμβρίου 2019

Ηταν όλα άψογα, περιβάλλον, γιατροί, προσωπικό. Δεν βρήκα κάτι αρνητικό. Έκανα τεστ παπ και ο γιατρός μια χαρά, ένιωθα άνετα. Κάθε χρόνο εκεί πηγαίνω.

περισσότερα
22 Οκτωβρίου 2019

Ολα λειτούργησαν σωστα

περισσότερα
21 Ιανουαρίου 2018

Όλα ήταν πολύ Καλά.όλοι ήταν αρκετά εξυπηρετικοί.

περισσότερα
6 Σεπτεμβρίου 2017

η κοπελα στη γραμματεια των εξωτερικων θα μπορουσε να ειναι πιο ευγενικη. δυο μερες μετα το ραντεβου θα πρεπει να τηλεφωνησω για να μαθω τη μερα παραλαβης των αποτελεσματων. σε αλλο διαγνωστικο για την ιδια εξεταση παιρνω τα αποτελεσματα την επομενη ημερα.

περισσότερα
27 Ιουλίου 2017

καθυστέρησε το ραντεβού μου 55 λεπτά της ώρας

περισσότερα
28 Μαρτίου 2016

σας ευχαριστώ

περισσότερα
4 Φεβρουαρίου 2016

ολα ηταν τελεια

περισσότερα
19 Δεκεμβρίου 2015

η μονη παρατηρηση ειναι οτι εχει μικρο χωρο αναμονης

περισσότερα
8 Οκτωβρίου 2015

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει