Περιγραφή

Εδώ και 33 χρόνια η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης παρέχει υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες. Με επιστημονική εξειδίκευση και με ιατρική τεχνολογία αιχμής νοσηλεύονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 20.000 ασθενείς, ενώ άλλοι 18.000 εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια. Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και την υγεία του. Με αυτούς τους στόχους ιδρύθηκε, το 1978, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης από 15 εξέχοντες ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και αναπτύχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς νοσηλευτικούς οργανισμούς στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας. Με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες του για ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, κατανόησης και προθυμίας. Για τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, οι νοσηλευόμενοι δεν είναι πελάτες. Είναι ασθενείς. 2006. Μία νέα εποχή ξεκινά για τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Μέλος πλέον της Euromedica, του μεγαλύτερου ιατρικού Ομίλου στην Ελλάδα, η Κλινική συνδυάζει την επιστημονική εμπειρία τριών δεκαετιών με την επιχειρηματική τεχνογνωσία του Ομίλου. Αλλάζει όψη εξωτερικά και εσωτερικά. Εκσυγχρονίζει τον ιατρικό εξοπλισμό της. Δημιουργεί φιλόξενους και άνετους χώρους υποδοχής και νοσηλείας, αξιοποιώντας την προνομιακή της θέση στην παραλία της πόλης. Ανανεώνει το ανθρώπινο δυναμικό της. Συνεργάζεται με νέους, καταρτισμένους αλλά και έμπειρους καταξιωμένους ιατρούς. Δημιουργεί νέα τμήματα. Εκσυγχρονίζει και ενισχύει τα ήδη υπάρχοντα. Λειτουργεί εξωτερικά ιατρεία καλύπτοντας τις ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας της περιοχής. Πρωτοπορεί με νέες επεμβατικές μεθόδους. Εισάγει νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Περισσότεροι άνθρωποι την εμπιστεύονται καθημερινά. Όχι μόνο επειδή με 247 κλίνες, 17 υπερσύγχρονα χειρουργεία και δύο πλήρως εξοπλισμένες μονάδες εντατικής θεραπείας βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για κάθε επείγον περιστατικό. Αλλά κυρίως επειδή νοσηλεύει κάθε ασθενή με ανθρώπινο, προσωπικό ενδιαφέρον. Ο ρόλος της επεκτείνεται πέρα από τα ιατρικά και επιχειρηματικά πλαίσια. Ενδιαφέρεται-Ευαισθητοποιείται- Προσφέρει. Συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα.

Τμήματα - Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

 • ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ
 • ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΥΠΕΡΗΧΩΝ
 • ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Υπηρεσίες

 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών εξετάσεων παρέχονται αυθημερόν. Τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών, υπερήχων και μαστογραφιών παρέχονται άμεσα. Των αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών παρέχονται εντός μιας ημέρας. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων παρέχονται σε τέσσερις εργάσιμες ημέρες.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών εξετάσεων με fax και email. Τα πορίσματα των απεικονιστικών εξετάσεων δύναται να αποσταλούν με fax.
 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εκτός της American Express.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

8

Από 16 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 16 ασθενείς
8
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
7.6
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
6.9
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
9.3
 • Όλες (16)
 • Θετικές (12)
 • Ουδέτερες (2)
 • Αρνητικές (2)
7.7
zoe k 24 Δεκεμβρίου 2021
zoe k Μέλος από 04 Μαρτίου 2020 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 2 αξιολογήσεις στο doctoranytime
7.7
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Πλήρωσα επιπλέον 10€ από την τιμή του παραπεμπτικού για επεξεργασία εικόνων.
6.0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Β 22 Οκτωβρίου 2021
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Β Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 16 αξιολογήσεις στο doctoranytime
6.0
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Έκανα την εξέταση στις 12 Οκτωβρίου. Τους ζήτησα να μου στείλουν τα αποτελέσματα με e-mail, και όχι μόνο δεν τα έστειλαν ποτέ, αλλά έχω πάρει πάρα πολλές φορές και δε σηκώνουν το τηλ. Η γραμμή γυρνάει στο κεντρικό, η γραμματέας με ενημέρωσε ότι έστειλε 2 φορές αίτημα στο αρμόδιο τμήμα, κι εγώ η ίδια έστειλα χωριστό e-mail, και παρ' όλα αυτά 10 ημέρες μετά (!!!) δεν έχω λάβει αποτελέσματα στο e-mail.
1.0
ΧΡΥΣΟΥΛΑ Μ 25 Σεπτεμβρίου 2021
ΧΡΥΣΟΥΛΑ Μ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
1.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Έκλεισα ραντεβού στις 12 και με πηραν στις 2. Μου ζήτησαν Ραπίντ τεστ το οποίο και χρέωσαν 10€ ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία είπαν δεν χρειάζεται. Και σαν δεν έφτανε αυτό κανεις δεν ήξερε που να παω το δείγμα απ τις εξετάσεις που έκανα. Ρωτουσα παντου χωρίς να παιρνω απάντηση 1 ώρα. Απαράδεκτο!!
9.0
ΛΟΥΚΙΑ Μ 23 Σεπτεμβρίου 2021
ΛΟΥΚΙΑ Μ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
9.0
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Παρόλο που μου είχε έρθει ειδοποίηση για το ραντεβού μου στο κινητό και στο email μου, η υπεύθυνη στη ρεσεψιόν δε βρήκε καταχωρημένο ραντεβού μας στο πρόγραμμα των υπερηχογραφημάτων. Συνολικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση, καθώς εξυπηρετήθηκα και τα αποτελέσματα βγήκαν μέσα σε μία ώρα.
7.0
Χριστίνα Α 28 Αυγούστου 2021
Χριστίνα Α Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
7.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Όταν προσήλθα στην κλινική από τη γραμματεία/ταμείο δεν μπορούσαν να βρουν το ραντεβού. Με χρέωσαν 10 ευρώ από την αναγραφόμενη τιμή του παραπεμπτικού δλδ αντί για 3,14 πλήρωσα 13,10 ,χωρίς να μου αιτιολογήσουν τη διαφορά.Πλήρωσα μετρητά και δε μου έκοψαν κάποια απόδειξη την οποία πίστευα οτι θα έπαιρνα με τα αποτελέσματα.Ο ακτινολόγος ήρθε μετά από λίγο κι έμεινα ικανοποιημένη από την εξέταση και την παραδοση των αποτελεσμάτων.Επειδή δεν επρόκειτο για εξέταση ρουτίνας αλλά χρειαζόμουν άμεσα τα αποτελέσματα της εξετασης δεν ασχολήθηκα με την έξτρα χρέωση ή γιατί υπήρξε πρόβλημα με την εύρεση του ραντεβού.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
10.0
Ειρήνη Γ 09 Αυγούστου 2021
Ειρήνη Γ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Άμεση εξυπηρέτηση
6.0
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α 05 Ιουνίου 2021
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
6.0
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Το ραντεβού ήταν στις 12.00 και η κοπέλα με είπε στο τηλέφωνο να πάω 10 λεπτά νωρίτερα. Εγώ πήγα στις 12 παρά τέταρτο και μπήκα για εξέταση στις 1 παρά 20.Σχεδον 1 ώρα αναμονή. Στην είσοδο της κλινικής υπάρχει ανοργανωσιά και μόνο μία γραμμή εξυπηρέτησης για όλες τις περιπτώσεις (εξετάσεις ή αποτελέσματα). Ο γιατρός της εξέτασης ήταν ευγενικός και φάνηκε πολύ καλός επιστήμονας. Ευχαριστώ.
Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης
ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΡΟΥ

Προτεραιότητα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και όλου του προσωπικού είναι η Ασφάλεια των ασθενών μας καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σε αυτά τα πλαίσια κατά τη διερεύνηση του περιστατικού παρατηρήθηκε καθυστέρηση της προσέλευσης του ασθενή κατά 30 λεπτά στην αίθουσα εξέτασης με σκοπό τη διαχείριση ενός Επείγοντος Περιστατικού. Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη λύπη μας για την καθυστέρηση, επιπλέον θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε σχετικά με την επισήμανση του περιστατικού.

10.0
Ελένη Τ 07 Νοεμβρίου 2019
Ελένη Τ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
Εξαιρετική εξυπηρέτηση
10.0
Ευαγγελία Κ 22 Οκτωβρίου 2019
Ευαγγελία Κ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ηταν όλα άψογα, περιβάλλον, γιατροί, προσωπικό. Δεν βρήκα κάτι αρνητικό. Έκανα τεστ παπ και ο γιατρός μια χαρά, ένιωθα άνετα. Κάθε χρόνο εκεί πηγαίνω.
10.0
ΕΙΡΗΝΗ Κ 21 Ιανουαρίου 2018
ΕΙΡΗΝΗ Κ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ολα λειτούργησαν σωστα
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Χάρτης

 • Μαρία Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 54645