Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Εδώ και 33 χρόνια η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης παρέχει υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες. Με επιστημονική εξειδίκευση και με ιατρική τεχνολογία αιχμής νοσηλεύονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 20.000 ασθενείς, ενώ άλλοι 18.000 εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια. Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και την υγεία του. Με αυτούς τους στόχους ιδρύθηκε, το 1978, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης από 15 εξέχοντες ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και αναπτύχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς νοσηλευτικούς οργανισμούς στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας. Με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες του για ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, κατανόησης και προθυμίας. Για τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, οι νοσηλευόμενοι δεν είναι πελάτες. Είναι ασθενείς. 2006. Μία νέα εποχή ξεκινά για τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Μέλος πλέον της Euromedica, του μεγαλύτερου ιατρικού Ομίλου στην Ελλάδα, η Κλινική συνδυάζει την επιστημονική εμπειρία τριών δεκαετιών με την επιχειρηματική τεχνογνωσία του Ομίλου. Αλλάζει όψη εξωτερικά και εσωτερικά. Εκσυγχρονίζει τον ιατρικό εξοπλισμό της. Δημιουργεί φιλόξενους και άνετους χώρους υποδοχής και νοσηλείας, αξιοποιώντας την προνομιακή της θέση στην παραλία της πόλης. Ανανεώνει το ανθρώπινο δυναμικό της. Συνεργάζεται με νέους, καταρτισμένους αλλά και έμπειρους καταξιωμένους ιατρούς. Δημιουργεί νέα τμήματα. Εκσυγχρονίζει και ενισχύει τα ήδη υπάρχοντα. Λειτουργεί εξωτερικά ιατρεία καλύπτοντας τις ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας της περιοχής. Πρωτοπορεί με νέες επεμβατικές μεθόδους. Εισάγει νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Περισσότεροι άνθρωποι την εμπιστεύονται καθημερινά. Όχι μόνο επειδή με 247 κλίνες, 17 υπερσύγχρονα χειρουργεία και δύο πλήρως εξοπλισμένες μονάδες εντατικής θεραπείας βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για κάθε επείγον περιστατικό. Αλλά κυρίως επειδή νοσηλεύει κάθε ασθενή με ανθρώπινο, προσωπικό ενδιαφέρον. Ο ρόλος της επεκτείνεται πέρα από τα ιατρικά και επιχειρηματικά πλαίσια. Ενδιαφέρεται-Ευαισθητοποιείται- Προσφέρει. Συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εκτός της American Express.
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών εξετάσεων παρέχονται αυθημερόν. Τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών, υπερήχων και μαστογραφιών παρέχονται άμεσα. Των αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών παρέχονται εντός μιας ημέρας. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων παρέχονται σε τέσσερις εργάσιμες ημέρες.
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
    Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών εξετάσεων με fax και email. Τα πορίσματα των απεικονιστικών εξετάσεων δύναται να αποσταλούν με fax.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 15 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 11.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Έκανα την εξέταση στις 12 Οκτωβρίου. Τους ζήτησα να μου στείλουν τα αποτελέσματα με e-mail, και όχι μόνο δεν τα έστειλαν ποτέ, αλλά έχω πάρει πάρα πολλές φορές και δε σηκώνουν το τηλ. Η γραμμή γυρνάει στο κεντρικό, η γραμματέας με ενημέρωσε ότι έστειλε 2 φορές αίτημα στο αρμόδιο τμήμα, κι εγώ η ίδια έστειλα χωριστό e-mail, και παρ' όλα αυτά 10 ημέρες μετά (!!!) δεν έχω λάβει αποτελέσματα στο e-mail.

περισσότερα
22 Οκτωβρίου 2021

Έκλεισα ραντεβού στις 12 και με πηραν στις 2. Μου ζήτησαν Ραπίντ τεστ το οποίο και χρέωσαν 10€ ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία είπαν δεν χρειάζεται. Και σαν δεν έφτανε αυτό κανεις δεν ήξερε που να παω το δείγμα απ τις εξετάσεις που έκανα. Ρωτουσα παντου χωρίς να παιρνω απάντηση 1 ώρα. Απαράδεκτο!!

περισσότερα
25 Σεπτεμβρίου 2021

Παρόλο που μου είχε έρθει ειδοποίηση για το ραντεβού μου στο κινητό και στο email μου, η υπεύθυνη στη ρεσεψιόν δε βρήκε καταχωρημένο ραντεβού μας στο πρόγραμμα των υπερηχογραφημάτων. Συνολικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση, καθώς εξυπηρετήθηκα και τα αποτελέσματα βγήκαν μέσα σε μία ώρα.

περισσότερα
23 Σεπτεμβρίου 2021

Όταν προσήλθα στην κλινική από τη γραμματεία/ταμείο δεν μπορούσαν να βρουν το ραντεβού. Με χρέωσαν 10 ευρώ από την αναγραφόμενη τιμή του παραπεμπτικού δλδ αντί για 3,14 πλήρωσα 13,10 ,χωρίς να μου αιτιολογήσουν τη διαφορά.Πλήρωσα μετρητά και δε μου έκοψαν κάποια απόδειξη την οποία πίστευα οτι θα έπαιρνα με τα αποτελέσματα.Ο ακτινολόγος ήρθε μετά από λίγο κι έμεινα ικανοποιημένη από την εξέταση και την παραδοση των αποτελεσμάτων.Επειδή δεν επρόκειτο για εξέταση ρουτίνας αλλά χρειαζόμουν άμεσα τα αποτελέσματα της εξετασης δεν ασχολήθηκα με την έξτρα χρέωση ή γιατί υπήρξε πρόβλημα με την εύρεση του ραντεβού.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

περισσότερα
28 Αυγούστου 2021

Άμεση εξυπηρέτηση

περισσότερα
9 Αυγούστου 2021

Το ραντεβού ήταν στις 12.00 και η κοπέλα με είπε στο τηλέφωνο να πάω 10 λεπτά νωρίτερα. Εγώ πήγα στις 12 παρά τέταρτο και μπήκα για εξέταση στις 1 παρά 20.Σχεδον 1 ώρα αναμονή. Στην είσοδο της κλινικής υπάρχει ανοργανωσιά και μόνο μία γραμμή εξυπηρέτησης για όλες τις περιπτώσεις (εξετάσεις ή αποτελέσματα). Ο γιατρός της εξέτασης ήταν ευγενικός και φάνηκε πολύ καλός επιστήμονας. Ευχαριστώ.

περισσότερα
5 Ιουνίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Προτεραιότητα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και όλου του προσωπικού είναι η Ασφάλεια των ασθενών μας καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σε αυτά τα πλαίσια κατά τη διερεύνηση του περιστατικού παρατηρήθηκε καθυστέρηση της προσέλευσης του ασθενή κατά 30 λεπτά στην αίθουσα εξέτασης με σκοπό τη διαχείριση ενός Επείγοντος Περιστατικού. Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη λύπη μας για την καθυστέρηση, επιπλέον θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε σχετικά με την επισήμανση του περιστατικού.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

περισσότερα
7 Νοεμβρίου 2019

Ηταν όλα άψογα, περιβάλλον, γιατροί, προσωπικό. Δεν βρήκα κάτι αρνητικό. Έκανα τεστ παπ και ο γιατρός μια χαρά, ένιωθα άνετα. Κάθε χρόνο εκεί πηγαίνω.

περισσότερα
22 Οκτωβρίου 2019

Ολα λειτούργησαν σωστα

περισσότερα
21 Ιανουαρίου 2018

Όλα ήταν πολύ Καλά.όλοι ήταν αρκετά εξυπηρετικοί.

περισσότερα
6 Σεπτεμβρίου 2017
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.