Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Κωνσταντίνος Ζαραμπούκας MD, είναι Μαστολόγος – Χειρουργός Μαστού – Γενικός Χειρουργός, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε τον τίτλο Ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Α.Π.Θ. στο Γ.Ν.Θ. «Γ. Γεννηματάς». Μετεκπαιδεύτηκε στην Ιταλία, στη Μονάδα Μαστού, Ογκοπλαστικής και Αποκατάστασης, του Νοσοκομείου “Fondazione Salvatore Maugeri” της Pavia, η οποία είναι πιστοποιημένη από την EUSOMA/European Society of Breast Cancer Specialists. Είναι εξειδικευμένος στην ογκολογική χειρουργική μαστού, στις επεμβάσεις ογκοπλαστικής και άμεσης αποκατάστασης, στη βιοψία λεμφαδένα φρουρού καθώς και στις σύγχρονες μεθόδους προληπτικού ελέγχου και διάγνωσης του καρκίνου μαστού, όπως στη διαδερμική βιοψία δια βελόνης/Core Biopsy – FNA. Επίσης εφαρμόζει την πρωτοποριακή μέθοδο διαδερμικής σήμανσης μασχαλιαίων λεμφαδένων (Lymph Node Tattooing) και Στοχευμένης Μασχαλιαίας Λεμφαδενεκτομής (Targeted Axillary Dissection). Συνεργάζεται με τις καλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης όπου διενεργεί χειρουργικές επεμβάσεις. Διατηρεί ιατρείο στη διεύθυνση Εγνατία 92, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λαμβάνει μέρος σε σημαντικά συνέδρια και σεμινάρια και είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (ΕΧΕΜ). Στο ιατρείο του χειρουργού μαστού Κωνσταντίνου Ζαραμπούκα, πραγματοποιούνται :  Βασικός προληπτικός μαστολογικός έλεγχος με κλινική εξέταση, διερεύνηση απεικονιστικών ευρημάτων και στοχευμένη υπερηχογραφική συνεκτίμηση  Διαδερμική βιοψία με τέμνουσα ή με λεπτή βελόνη από βλάβη μαστού ή λεμφαδένα/ Core Biopsy - FNA  Λήψη κυτταρολογικού υλικού από έκκριμα θηλής, αναρρόφηση-κένωση κύστης μαστού  Διαδερμική σήμανση-οριοθέτηση όγκου με τοποθέτηση ιστικών δεικτών (clips)  Διαδερμική σήμανση παθολογικών μασχαλιαίων λεμφαδένων  Προεγχειρητικός διαδερμικός εντοπισμός μη ψηλαφητής βλάβης μαστού / Wire Localization  Χειρουργική αφαίρεση μικρών δερματικών βλαβών. Βασικές επεμβάσεις που διενεργεί ο χειρουργός μαστού Κωνσταντίνος Ζαραμπούκας :  Ογκοπλαστική ογκεκτομή / τμηματεκτομή  Μαστεκτομή με διατήρηση δέρματος ή συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω (υποδόρια μαστεκτομή - Skin/NAC sparing mastectomy), με άμεση αποκατάσταση  Απλή μαστεκτομή ή ογκεκτομή  Βιοψία λεμφαδένα φρουρού  Στοχευμένη μασχαλιαία λεμφαδενεκτομή  Λεμφαδενικός καθαρισμός μασχάλης  Αφαίρεση βλαβών που χρήζουν χειρουργικής βιοψίας (μικροεπασβεστώσεις, θηλώματα, άτυπα ιναδενώματα κ.α.)

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 4 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 4 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (4)
 • Θετικές (4)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Ανδρέας Ρ 01 Νοεμβρίου 2022
Ανδρέας Ρ Μέλος από 12 Μαρτίου 2020 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 2 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ενας εξαιρετικός γιατρός που σε κάνει να νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή. Εξετάζει εις βάθος την περίπτωσή σου . Εμένα με κέρδισε καθώς άκουσε όλες τις ανησυχίες μου, με καθησύχασε και μου εξήγησε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημά μου και η λύση του.
10.0
eva b 29 Σεπτεμβρίου 2022
eva b Μέλος από 23 Σεπτεμβρίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Άριστος γιατρός, προσεκτικός και αναλυτικός, με έγνοια για τους ασθενείς του. Ακούει προσεκτικά και εξηγεί κατανοητά τα ευρήματα και τη διάγνωσή του. Πάνω απ' όλα, νοιάζεται ειλικρινά για τον άνθρωπο που έχει απέναντί του, για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δεν λειτουργεί διεκπαιραιωτικά, δεν σε κάνει να νιώθεις και να είσαι ένα ακόμα ραντεβού... Προσωπικά και επειδή έχω βιώσει περιπέτεια υγείας από "μεγάλο όνομα" που βιαζόταν να πάει στο επόμενο ραντεβού, θεωρώ ότι χρειάζεται πέρα από τις απαραίτητες ιατρικές γνώσεις, ικανότητες και εμπειρίες, ο γιατρός να είναι και άνθρωπος, αυτό δηλ. που ο κ. Ζαραμπούκας είναι και με το παραπάνω. Γι' αυτό και τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
10.0
Despina L 28 Σεπτεμβρίου 2022
Despina L Μέλος από 23 Σεπτεμβρίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Η κατάρτιση και εμπειρία του γιατρού μου Κ. Ζαραμπούκα με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής καθώς γνωρίζει το αντικείμενό του σε βάθος. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που σου εξηγεί τα πάντα ήρεμα και με σαφήνεια!
10.0
Ανθή Τ 27 Σεπτεμβρίου 2022
Ανθή Τ Μέλος από 23 Σεπτεμβρίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εξαίρετος επιστήμονας και γιατρός με ανθρωπιά που νοιάζεται πραγματικά για την ασθενή του και την στηρίζει με απόλυτη κατανόηση και υπομονή. Χάρη στην άριστη γνώση της επιστήμης του και την επιμονή του αντιμετώπισα το σοβαρότατο πρόβλημα της υγείας μου.

Πρόσβαση

 • Εγνατία 92, Θεσσαλονίκη , Νομός Θεσσαλονίκης
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Ιατρική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 • Ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής στη Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Α.Π.Θ. στο Γ.Ν. ''Γ. Γεννηματάς''
 • Μετεκπαίδευση στην Ογκολογική Χειρουργική Μαστού, Ογκοπλαστική και Αποκατάσταση , Istituto Clinico Scientifico Maugeri di Pavia - EUSOMΑ BREAST UNIT, Ιταλία (2013 - 2014)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Χειρουργός Μαστού - Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός, Ιδιωτικό Ιατρείο, Συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές (2014 - Σήμερα)
 • Χειρουργός Μαστού - Μαστολόγος, Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Κέντρο Μαστού (2015 - Σήμερα)
 • Χειρουργός Μαστού - Μαστολόγος, Acibadem City Clinic Mladost, Sοfia BG, Κέντρο Μαστού (2021 - Σήμερα)
 • Χειρουργός Mαστού - Clinical Fellow, Istituto Clinico Scientifico Maugeri di Pavia IT , Μονάδα Μαστού της EUSOMA (2013 - 2014)
 • Ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής, Γ.Ν.Θ. "Γεώργιος Γεννηματάς", Β' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ (2007 - 2013)

Μέλος συλλόγων

 • Μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (ΕΧΕΜ)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Ζαραμπούκας Κωνσταντίνος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ζαραμπούκας Κωνσταντίνος?