Καλησπέρα, καθώς έκανα ντους βούλωσε το αυτί μου πάρα πολύ και δεν βγαίνει το νερό. Έχει μπει αρκετά μέσα γιατί δεν ακούω απολύτως τίποτα από το ένα αυτί. Προσπάθησα με σταγόνες από το φαρμακείο και ελαιόλαδο να το βγάλω αλλά τίποτα. Έχουν περάσει τρεις ώρες τώρα και δεν καλυτερεύει. Ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
Προφανώς είχατε κερί το οποίο με το νερό πήγε πιο βαθιά. Πρέπει να επισκεφθείτε ΩΡΛ να ελέγξει το αυτί και να αφαιρέσει πιθανότατα το κερί. Ευχαρίστως να σας εξετάσω και να τα πούμε αναλυτικά και από κοντά.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Ενηλίκων - Παίδων | Pagrati
Did you know you can get a personalized answer from a GP through live chat? Chat now with DO+
Live chat
Το πιθανότερο είναι να έχει βουλώσει από κερί. Χρειάζεται να επισκεφθείτε ΩΡΛ για εξέταση και πιθανώς καθαρισμό.
Otolaryngologist (ENT) | Chalandri
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.