Μπορεί να την κάνει ο Ιατρός, γνωρίζοντας για το βηματοδότη.
Δεν απαγορεύεται. Θέλει μόνο προσοχή
Neurologist
|
Piraeus
Καλησπέρα σας.
Η ύπαρξη βηματοδότη δεν αποτελεί πρόβλημα για τη διενέργεια ηλεκτρονευρομυογραφήματος.
Ο εξειδικευμένος νευρολόγος στην ηλεκτρομυογραφία είναι ο κατάλληλος να διενεργήσει σε εσάς την εξέταση.
Neurologist
|
Ilisia
Νευρογραφια γίνεται μόνο στα κάτω άκρα . Μυογράφημα κανένα προβλημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες καλέστε με.
Neurologist
|
Ilion
Καλημέρα σας, Ο βηματοδότης δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στη διενέργεια της εξέτασης. Μπορείτε να την κάνετε οπουδήποτε.
Neurologist
|
Ampelokipoi
Δυστυχώς ο βηματοδότης είναι αντένδειξη για ηλεκτρομυογραφικό έλεγχο-κοινώς δεν μπορείτε να κάνετε ηλεκτρομυογράφημα πουθενά
Neurologist
|
Ilisia
Ο βηματοδότης δεν αποτελεί σαφή αντένδειξη απλά πρέπει να το γνωρίζει ο γιατρός για να προσαρμόσει κατάλληλα την εξέταση αν χρειαστεί
Neurologist
|
Neo Psychiko
Δεν υπάρχει αντένδειξη λόγω του βηματοδότη σας στο να κάνετε ηλεκτρομυογράφημα. Όσοι νευρολόγοι έχουν το μηχάνημα μπορούν να κάνουν την εξέταση. Μπορώ κι εγώ, όμως βρίσκομαι στο εξωτερικό σε μετεκπαίδευση και γυρίζω στις 6 Μαρτίου οπότε και είναι τα πρώτα μου ραντεβού.
Neurologist
|
Patras
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.