Μετά από εξαγωγή εγκλειστού φρονιμίτη ο γιατρός μου είναι τι πρέπει να τρώω και τι δεν πρέπει να τρώω. Παλιότερα που είχα κάνει πάλι μια εξαγωγή ο τότε γιατρός μου μου είχε πει να αποφεύγω τα γαλακτοκομικά. Ο τωρινός δεν είπε κάτι για γαλακτοκομικά κι εγώ ξέχασα να ρωτήσω και το θυμήθηκα τώρα. Τελικά τι ισχύει? Πρέπει ή δεν πρέπει γαλακτοκομικά μετά από εξαγωγή?
Δεν έχει σημασία.
Dentist | Patras
Did you know you can get a personalized answer from a GP through live chat? Chat now with DO+
Live chat
Καλησπέρα σας,
Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός μετά από εξαγωγή δοντιού στην κατανάλωση γαλακτοκομικών. Αντιθέτως, επειδή πρέπει να αποφεύγονται τα ζεστά και σκληρά τρόφιμα, μπορείτε να καταναλώσετε άφθονα παγωτά και κρέμες!
Dentist | Galatsi
Μόνο το γιαούρτι λόγω των μυκήτων που έχει για την ζύμωση πρέπει να μην τρώτε τις πρώτες δύο με τρεις μέρες όχι γενικά τα γαλακτοκομικά
Dental Surgeon | Ampelokipoi
Μαλακα και παγωμένα
Dentist | Patisia
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 22:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.