Καλημέρα..πριν 9 μέρες άρχισα να έχω μπούκωμα καταρροή και μετά βήχα επειδή είχα φλέματα που δεν μπορούσα να βγάλω..πήγα στον παθολόγο όπου με εξέτασε και είπε ότι έχω οξεία βρογχίτιδα..κατά την εξέταση άκουσε να έχω και βράσιμο και όταν ανέπνεα είχα και συριγμό..μου έδωσε αντιβίωση augmentin που την πήρα για 7 μέρες, εισπνοές relvar για 10 μέρες που ακόμα τις κάνω και επειδή δεν έβγαιναν τα φλέματα τώρα πίνω trebon 2 μέρες..δεν έχω δει ιδιαίτερη διαφορά..δεν έχω ούτε πυρετό ούτε τίποτα το μόνο που με ταλαιπωρεί είναι ο βήχας με φλέματα..έκανα ακτινογραφία θώρακος αλλά δεν είναι εδώ η γιατρός για να την δει..μήπως να πάω σε πνευμονολόγο?
Εφόσον δε πέρασε με αυτά πού λάβατε θέλει περαιτέρω διερεύνηση από ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ. Μπορεί από πίσω από την ίωση να κρύβεται πχ βρογχικό άσθμα ή ΧΑΠ αν καπνίζετε. Επίσης χρειάζεται να κάνετε σπιρομετρηση μια ειδική εξέταση για τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος. Καληνύχτα. Στη διάθεσή σας αν επιθυμείτε περαιτέρω διερεύνηση
Στρατιωτικός Ιατρός - Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος | Ano Patisia
Did you know you can get a personalized answer from a GP through live chat? Chat now with DO+
Live chat
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.