Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Κωτσής Βασίλειος

1

Καρδιοχειρουργός Μαρούσι

Δες τον χάρτη
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Καρδιοχειρουργός
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ, Allianz, AXA, Eurobank, Generali, Groupama Φοίνιξ, Interamerican, MetLife, Αγροτική, Ατλαντική ένωση
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Κωτσής Βασίλειος

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Το 1987 απεφοίτησε της Ιατρικής Σχολής με βαθμό «Λίαν Καλώς» και κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό ως Ιατρός Στόλου.
  • Άρχισε την ειδίκευσή του στην Γενική Χειρουργική από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (1988-1989). Τα επόμενα δύο χρόνια συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο υπό την διεύθυνση του Καθηγητού κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου (1989-1991).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Με δεδομένη την επιθυμία του να εξειδικευθεί στην Καρδιοχειρουργική αναχώρησε το 1991 για το Λονδίνο με υποτροφία του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Η αρχική του δε επαφή με την καρδιοχειρουργική ήταν καθοριστική καθώς άρχισε ως βοηθός του διακεκριμένου καθηγητή sir Magdi Yacoub στο ιδιωτικό νοσοκομείο Old Court.
  • Παράλληλα εργάσθηκε επί σειράν ετών (1991-1995) κοντά σε διακεκριμένους καρδιοχειρουργούς, στα πιο φημισμένα νοσοκομεία του Λονδίνου όπως St. Mary’s, Middlesex, Guy’s ( Mr. Phillip Deverall, Mr. David Anderson, Mr. Chris Blauth) και κυρίως το Royal Brompton ( Mr. Daryl Shore, Prof sir Magdi Yacoub) το γνωστό Καρδιοθωρακοχειρουργικό κέντρο.
  • Τόσο στο Guy’s όσο και στο Royal Brompton είχε την ευκαιρία να επεκτείνει την εμπειρία του και σε παιδοκαρδιοχειρουργικά περιστατικά συμμετέχοντας σε πολλές επεμβάσεις.
  • Στη συνέχεια προσελήφθη σαν Επιμελητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου (Royal Infirmary of Edinburgh) όπου εργάσθηκε επί διετία (1995-1997) κοντά στους καρδιοχειρουργούς Mr. E. Cameron, Mr. C. Cambanella, Mr. W. Walker Mr. και C. Sang.
  • Ακολούθησε η μετεκπαίδευσή του στην Αμερική στο Νοσοκομείο St. Luke’s - Roosevelt της Νέας Υόρκης, που ανήκει στο Columbia University. Στο νοσοκομείο αυτό εργάστηκε υπό την διεύθυνση του καθηγητή Κων/νου Αναγνωστόπουλου (1997-1998) σαν συνεργάτης της καρδιοχειρουργού Μαρίας Αρώνη. Το αντικείμενο της μετεκπαίδευσης ήταν η χρήση των αρτηριακών μοσχευμάτων στην στεφανιαία παράκαμψη και οι επεμβάσεις στην θωρακική αορτή.
  • Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1999 και αρχικά εργάστηκε στο Νοσοκομείο «Υγεία» σαν συνεργάτης του διευθυντή της Β’ Καρδιοχειρουργικής κλινικής κ. Σ. Παττακού όπου και βοήθησε στην καθιέρωση της κερκιδικής αρτηρίας σαν μόσχευμα αορτοστεφανιαίας παράκαμψης.
  • Οι επιστημονικές του ανησυχίες τον οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόταση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Α. Μαρτίνη και υπό την διεύθυνση του κ. Σωτήρη Πράπα να βοηθήσει στην οργάνωση της καρδιοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Αρχικά εργάσθηκε σαν Αποκλειστικός Συνεργάτης και από το 2006 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2011 σαν Αναπληρωτής Διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών γιατρού - Κωτσής Βασίλειος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γιατρό

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους γιατρούς για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι