Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τελευταία ενημέρωση: Αύγουστος 2019

H Iστοσελίδα www.doctoranytime.gr (εφεξής το doctoranytime.gr), τελεί υπό τη διαχείριση της ελληνικής ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑDD Marketing IKE», η οποία έχει την έδρα της στην Αγία Παρασκευή, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 468, ΤΚ 15342, Ελλάδα και η οποία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας και τη χρήση των υπηρεσιών του doctoranytime.gr, ήτοι όλων των πληροφοριών οι οποίες σας ταυτοποιούν ή μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα.

Το doctoranytime.gr αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων της Ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς, όταν την επισκέπτεστε και όταν κάνετε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, τη χρήση αυτών καθώς και σχετικά με τα δικαιώματά σας.

Η παρούσα Πολιτική επέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική και εν γένει με τον τρόπο που το doctoranytime.gr συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τoν Υπεύθυνo Προστασίας Δεδομένων (εφεξής «Data Protection Officer») τoυ doctoranytime.gr στη διεύθυνση: [email protected] . ή στο τηλέφωνο 215 50 50005 (επιλογή 3).

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ισχύ μόνο για την ιστοσελίδα doctoranytime.gr. Οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη, ότι η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους και προς άλλους δικτυακούς τόπους, το doctoranytime.gr ωστόσο δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη για τις πρακτικές, τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο των εν λόγω δικτυακών τόπων.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Το doctoranytime.gr αποτελεί μία Ιστοσελίδα μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να επιλέξει και να κλείσει «με ένα κλικ» on line (ή και τηλεφωνικά) ιατρικά ραντεβού, επιλέγοντας τον ιατρό ή/και το διαγνωστικό κέντρο της επιλογής του, από το δίκτυο των συνεργαζόμενων γιατρών και διαγνωστικών κέντρων του doctoranytime. Eπίσης, παρέχει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες υγείας και διαγνωστικά κέντρα να πραγματοποιήσουν οn line εγγραφή στην Ιστοσελίδα μας, προκειμένου να ενταχθούν στο δίκτυο των συνεργατών του doctoranytime.gr και να διαθέτουν το προφίλ τους στην Ιστοσελίδα μας. Η χρήση των εν λόγω υπηρεσιών προϋποθέτει αντίστοιχα τη δημιουργία λογαριασμού του χρήστη στην Ιστοσελίδα μας, με την εισαγωγή συγκεκριμένων προσωπικών πληροφοριών. Σε περίπτωση απλής περιήγησης στην Ιστοσελίδα μας, το doctoranytime.gr δεν συλλέγει και δεν επεξεργάζεται πληροφορίες που μπορεί να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, πέραν των όσων ενδέχεται να συλλέγονται αυτόματα από την περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα μας. Ειδικότερα:

1. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας

Η απλή περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας, εφόσον δεν γίνει χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή/εισαγωγή προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, με μόνη την επίσκεψη και περιήγηση στην Ιστοσελίδα μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως είναι:

  • η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας,
  • ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
  • οι ιστοσελίδες που επισκέφθηκατε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή σας στην σελίδα,
  • η ταχύτητα της σύνδεσης και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή,
  • βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
  • πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών (βλ. κατωτέρω στην ενότητα Cookies).

2. Πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας

2.1. Προσωπικά δεδομένα των «χρηστών/ασθενών»

O χρήστης που επιθυμεί να κλείσει on line ιατρικό ραντεβού μέσω της Ιστοσελίδας του doctoranytime.gr (εφεξής «χρήστης/ασθενής»), καλείται να δημιουργήσει λογαριασμό, εισάγοντας, με τη συγκατάθεσή του, τα εξής στοιχεία που τον προσδιορίζουν προσωπικά:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
  • Kωδικό πρόσβασης
  • Ταχυδρομικό Κώδικα
  • Φύλο
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Προτιμώμενη γλώσσα επικοινωνίας

Για τη δημιουργία λογαριασμού στο doctoranytime.gr ο «χρήστης/ασθενής» καλείται να αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Παρούσα Πολιτική, ενώ μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να παράσχει τη συγκατάθεσή του στη λήψη ενημερώσεων (newsletters) από τo doctoranytime.gr, επιλέγοντας ειδικά το σχετικό πεδίο

2.2. Προσωπικά δεδομένα των «χρηστών/ιατρών»

Για την on line εγγραφή των ιατρών που επιθυμούν να κάνουν χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών του doctoranytime.gr (εφεξής «χρήστες/ιατροί») και, συγκεκριμένα, να διαθέτουν διαδικτυακό προφίλ στο doctoranytime.gr με δυνατότητα online ραντεβού στο ιατρείο τους ή/και τηλεγραμματεία από το doctoranytime.gr κατ’ επιλογήν τους, οι χρήστες/ιατροί καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής, κατά την υποβολή της οποίας το doctoranytime.gr συλλέγει και επεξεργάζεται τις παρακάτω προσωπικές τους πληροφορίες:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
  • Κινητό τηλέφωνο
  • Ειδικότητα
  • Φύλο
  • Περιοχή, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και τηλέφωνο ιατρείου
  • Επιμέρους πληροφορίες που αφορούν το χρήστη/ιατρό, όπως η ύπαρξη σύμβασης με τον ΕΟΠΠΥ, οι ώρες ιατρείου, η ύπαρξη ή μη γραμματείας και ο τρόπος καταχώρησης των ραντεβού του.

Για τη δημιουργία λογαριασμού στο doctoranytime.gr ο «χρήστης/ιατρός» καλείται να αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Παρούσα Πολιτική, ενώ μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να παράσχει τη συγκατάθεσή του στη λήψη ενημερώσεων (newsletters) από τo doctoranytime.gr, επιλέγοντας το σχετικό πεδίο

3. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα από τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα μας:

Ο επισκέπτης/χρήστης που επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, καλείται να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, κατά την υποβολή της οποίας, το doctoranytime συλλέγει και επεξεργάζεται τα εξής στοιχεία:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
  • Ονοματεπώνυμο (προαιρετικό πεδίο)
  • Τηλέφωνο (προαιρετικό πεδίο)
  • Περιεχόμενο μηνύματος (ελεύθερο κείμενο)

4. Ανήλικοι

Κατά τη συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς, λαμβάνουμε την κατάλληλη μέριμνα προκειμένου να διακριβώσουμε ποιες από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες αφορούν ανηλίκους. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016), θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Data Protection Officer του doctoranytime.gr στη διεύθυνση: [email protected] . ή στο τηλέφωνο 215 50 50005 (επιλογή 3).

5. Πληροφορίες που δημοσιοποιούμε στην Ιστοσελίδα μας

5.1. Προβαλλόμενα ιατρικά προφίλ

Με την ένταξη του χρήστη/ιατρού στο δίκτυο του doctoranytime.gr δημιουργείται το ηλεκτρονικό προφίλ αυτού, στο οποίο καταχωρούνται και προβάλλονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών/ασθενών μας στην ιστοσελίδα μας οι εξής πληροφορίες που αφορούν τον ιατρό:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο και διεύθυνση ιατρείου
  • Βιογραφικό σημείωμα/εμπειρία
  • Παρεχόμενες υπηρεσίες και κόστος αυτών (κατόπιν αιτήματος των χρηστών/ασθενών)
  • Ειδικότητα
  • Φωτογραφία του ιατρού και του χώρου του ιατρείου του
  • Αξιολογήσεις των ασθενών που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες του doctoranytime.gr, οι οποίες δημοσιοποιούνται στο προφίλ των ιατρών σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων της Ιστοσελίδας μας.
  • Βαθμολογία του ιατρού, οι οποία προκύπτει από τις αξιολογήσεις των ασθενών καθώς και ο αριθμός αυτών.
  • Τυχόν απαντήσεις και σχόλια των ιατρών σε αξιολογήσεις ασθενών.

5.2. Φωτογραφίες εθελοντών-δοτών μυελού των οστών

Η Ιστοσελίδα μας παρέχει σύνδεσμο προς την Ιστοσελίδα www.xarisezoi.gr για όσους επιθυμούν να εγγραφούν εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του ΚΕΔΜΟΠ. Το doctoranytime.gr δεν έχει πρόσβαση, δεν συλλέγει και δεν επεξεργάζεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά δεδομένα των εθελοντών δοτών μυελού των οστών που εισάγονται για τον παραπάνω σκοπό στην Ιστοσελίδα του www.xarisezoi.gr, η οποία και διέπεται από τη δική της Πολιτική για την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Το doctoranytime.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει για τους χρήστες των διαδικτυακών του υπηρεσιών για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Για την προβολή του προφίλ των ιατρών του δικτύου του doctoranytime.gr.
  • Για την παροχή στους χρήστες/ασθενείς της δυνατότητας οn-line ραντεβού με τους συνεργαζόμενους ιατρούς.
  • Για την επικοινωνία με τους επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας μας ανάλογα με το περιεχόμενο του αιτήματός τους.
  • Για την παροχή στους χρήστες της ιστοσελίδας εξατομικευμένου ενημερωτικού υλικού, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
  • Για στατιτιστικούς σκοπούς, αναλύοντας τις πληροφορίες που συλλέγουμε προκειμένου να βοηθήσουμε στη βελτίωση του προφίλ των ιατρών/χρηστών μας, να παρακολουθήσουμε και αναλύσουμε τη χρήση του Ιστότοπου, να ενισχύσουμε τη λειτουργικότητά του και για να διαμορφώσουμε καλύτερα το περιεχόμενο και το σχεδιασμό του.
  • Για ενδεχόμενη παροχή υπηρεσιών τηλεγραμματείας, εφόσον το επιθυμεί ο χρήστης/ιατρός.
  • Για την εν γένει ενημέρωση του κοινού για ιατρικά θέματα.
  • Για την απάντηση σε ερωτήματα ιατρικού περιεχομένου που αποστέλλουν οι επισκέπτες-χρήστες μέσω της σελίδας του doctoranytime.gr στο Facebook (https://www.facebook.com/doctoranytime.gr/), τα οποία κοινοποιούνται από εμάς σε τρίτα πρόσωπα (συνεργαζόμενους ιατρούς του δικτύου μας).
  • Για εξειδικευμένους κατά περίπτωση σκοπούς, όπως η συλλογή αιτήσεων ενδιαφέροντος για δότες μυελού των οστών.
  • Σε συμμόρφωση προς τις έννομες υποχρεώσεις μας και προς εκπλήρωση των έννομων συμφερόντων μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να γνωστοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με σκοπό την αποτροπή παράνομων δραστηριοτήτων, την επιβολή συμμόρφωσης προς τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας μας και την καθ' οιονδήποτε τρόπο προστασία των δικαιωμάτων μας και των δικαιωμάτων των χρηστών μας.

Κατάρτιση προφίλ: Ως κατάρτιση προφίλ (profiling) νοείται η αυτοματοποιημένη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συνίσταται στη χρήση τους για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών ενός φυσικού προσώπου, δυνάμει της οποίας μπορούν να ληφθούν αποφάσεις που παράγουν έννομα αποτελέσματα για το φυσικό πρόσωπο. Το doctoranytime.gr προβαίνει σε profiling των επισκεπτών-χρηστών και των χρηστών-ιατρών που κάνουν χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών του για τους παρακάτω περιγραφόμενους σκοπούς:

  • Για την αποστολή στους χρήστες της Ιστοσελίδας οι οποίοι δημιουργούν λογαριασμό στο doctoranytime.gr ενημερωτικού ιατρικού υλικού αλλά και προτάσεων για ενδιαφέροντα θέματα υγείας ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιλογές τους.
  • Για να μπορούν οι χρήστες της Ιστοσελίδας να έχουν την προσωπική ασφαλή σελίδα τους, στην οποία μπορούν να βλέπουν το κόστος κάθε ιατρικής υπηρεσίας και το ιστορικό των ραντεβού τους σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα που επισκέφθηκαν, και να πραγματοποιούν ή/και τροποποιούν εύκολα τα ραντεβού τους.
  • Για την προβολή στο διαδικτυακό προφίλ του εκάστοτε ιατρού της βαθμολογίας και των αξιολογήσεων των επισκεπτών/χρηστών οι οποίοι πραγματοποίησαν ιατρικό ραντεβού μέσω του doctoranytime.gr και στην αποστολή σε αυτούς μηνιαίων στατιστικών στοιχείων για την επισκεψιμότητα του προφίλ του, προκειμένου να του δοθούν από εμάς προτάσεις για τη βελτιστοποίηση και την αύξηση της επισκεψιμότητάς του.

Το doctoranytime.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και των έννομων συμφερόντων των χρηστών της στα πλαίσια του profiling, αφενός μεν παρέχοντας με αυτοματοποιημένο τρόπο δικαίωμα εναντίωσης στους χρήστες/ασθενείς που λαμβάνουν εξατομικευμένο ενημερωτικό υλικό ιατρικού περιεχομένου, αφετέρου λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άσκηση του δικαιώματος εναντίωσης, καθώς και για την προστασία της επαγγελματικής φήμης και της ακεραιότητας των ιατρών/χρηστών, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στους όρους χρήσης.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Τo doctoranytime.gr σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και μοιράζεται τις πληροφορίες των χρηστών του μόνο υπό ορισμένες περιστάσεις. Καθιστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα στις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • Μπορεί να χρησιμοποιούμε τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τον Διαδικτυακό μας τόπο ή/και τη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων του doctoranytime.gr, όπως τη διαχείριση της βάσης δεδομένων, την παροχή υπηρεσιών συντήρησης, το τηλεφωνικό κέντρο, την πραγματοποίηση ενεργειών διαδικτυακού μάρκετινγκ. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που σας αφορούν μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό μας.
  • Mπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες σας σε συνεργαζόμενους ιατρούς για την εξυπηρέτηση των ιατρικών αναγκών σας, όπως για παράδειγμα όταν μας απευθύνετε ιατρικού περιεχομένου ερωτήματα μέσω της διεύθυνσής μας στο Facebook (https://www.facebook.com/doctoranytime.gr/), τα οποία προωθούμε στους κατά περίπτωση αρμόδιους γιατρούς του δικτύου του doctoranytime.gr.
  • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες για εσάς στην περίπτωση που ο Διαδικτυακός μας τόπος εξαγοραστεί ή συγχωνευτεί με άλλη εταιρεία ή λάβει χώρα μια παρόμοια επιχειρηματική συναλλαγή. Ωστόσο, ο Διαδικτυακός μας τόπος θα σας ενημερώσει τοποθετώντας ευδιάκριτη γνωστοποίηση εντός του ή αποστέλλοντας γνωστοποίηση στην κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καθορίζεται στο λογαριασμό σας, πριν οι πληροφορίες που σας αφορούν μεταβιβασθούν και υπαχθούν σε διαφορετική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
  • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες για εσάς για να διερευνήσουμε, αποτρέψουμε ή προβούμε σε ενέργειες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για απάτη, εάν συντρέχουν περιστάσεις που εμπεριέχουν πιθανές απειλές για τη σωματική ακεραιότητα ή άλλα δικαιώματα και συμφέροντα οποιουδήποτε προσώπου, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης του Διαδικτυακού μας Τόπου ή εάν απαιτείται από το νόμο καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες θεωρούμε καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη.
  • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν για να απαντήσουμε σε δικαστικές κλητεύσεις, εντάλματα ερευνών, δικαστικές διαδικασίες, δικαστικές εντολές, νομικές διαδικασίες ή άλλα μέτρα επιβολής του νόμου από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, περιλαμβανομένης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Εποπτικών Αρχών Προστασίας Δεδομένων άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για να κατοχυρώνουμε και να προασπίζουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή για να αντικρούουμε αξιώσεις εις βάρος μας.
  • Εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που θα σας γνωστοποιηθούν κατά τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών και κατόπιν συγκατάθεσής σας, εφόσον απαιτείται.
  • Παρακαλούμε σημειώστε ότι τρίτα μέρη μπορεί να συλλέγουν κατά τρόπο ανεξάρτητο δεδομένα σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας και πληροφοριών σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και των συνδέσεων στις οποίες κάνετε κλικ, μέσω των cookies, των κλικ σε συνδέσεις ή άλλων μέσων κατά την επίσκεψή σας ή την προβολή διαφημίσεων στην Ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε κατωτέρω στην ενότητα «Cookies».
ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το doctoranytime.gr θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει σε ηλεκτρονική ή/και έγχαρτη μορφή για το απολύτως απαραίτητο χρονικό για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας και για όσο χρονικό διάστημα η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή μας ή για την προάσπιση έννομων συμφερόντων μας ενώπιον Δικαστηρίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ/ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ/ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Το Doctoraynytime.gr δεν πωλεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της, ενώ ενδέχεται να τα κοινοποιεί σε τρίτους αποκλειστικά και μόνο για την εκπλήρωση των σκοπών που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική και την παροχή των διαδικτυακών υπηρεσιών της. Το doctoranytime.gr διασφαλίζει συμβατικά τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζονται για λογαριασμό του τρίτα μέρη.

Το doctoranytime.gr δεν διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα εκτός Ε.Ε.

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα και με την επιφύλαξη των διατάξεων ειδικότερης νομοθεσίας, όπως για παράδειγμα της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ως εκάστοτε ισχύει, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Είστε ελεύθεροι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, παρακαλείστε όπως απευθύνετε το σχετικό αίτημά σας στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του doctoranytime.gr στη διεύθυνση: [email protected] . ή στο τηλέφωνο 215 50 50005 (επιλογή 3). Ο χρήστης που έχει συναινέσει στη λήψη ενημερώσεων από το doctoranytime.gr, μπορεί να επιλέξει σε κάθε μήνυμα που λαμβάνει να διαγραφεί επιλέγοντας το σχετικό πεδίο στο τέλος του μηνύματος.

Tυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν αναιρεί τη νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από την περιήγησή σας στο Διαδικτυακό μας τόπο, παρακαλείσθε όπως απόσχετε από την επίσκεψη αυτού, εάν δεν επιθυμείτε τη συλλογή κι επεξεργασία των πληροφοριών αυτών.

AΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

AΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το doctoranytime.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από τυχαία ή μη καταστροφή, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση, αποκάλυψη ή πρόσβαση και από οποιαδήποτε άλλη παράνομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται, τα οποία και ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, παρά την καλόπιστη και κάθε δυνατή προσπάθεια από το doctoranytime.gr για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών σε ένα ασφαλές λειτουργικό περιβάλλον, το οποίο δεν είναι ανοιχτό για το κοινό, σημειώνεται, ότι δεν υπάρχει πλήρης ή τέλεια ασφάλεια και το doctoranytime.gr δεν εγγυάται, ότι δεν θα υπάρξουν ακούσιες αποκαλύψεις των προσωπικών σας δεδομένων. Ο χρήστης πρέπει να ενημερώνει άμεσα το doctoranytime.gr ή τον Data Protection Officer του doctoranytime.gr, σε περίπτωση που τα στοιχεία επικοινωνίας του έχουν χαθεί, κλαπεί ή χρησιμοποιούνται χωρίς την άδειά του. Σε τέτοια περίπτωση θα καταργήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας από το λογαριασμό σας και θα ενημερώσουμε τα αρχεία μας αναλόγως.

Όταν επισκέπτης - χρήστης αποστέλλει πληροφορίες προς το δικτυακό τόπο του doctoranytime.gr με τη συμπλήρωση των σχετικών online φορμών ή την αποστολή email, για την εξυπηρέτηση ενός αιτήματος ή την παροχή κάποιας υπηρεσίας από τo doctoranytime.gr, οι πληροφορίες πρέπει να παρέχονται ορθά και με ακρίβεια. Οι πληροφορίες που παρέχει -συμπληρώνει ο επισκέπτης-χρήστης για την εξυπηρέτηση του αιτήματος του θεωρούνται εμπιστευτικές και διαβιβάζονται μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο και στην αρμόδια σύμφωνα με το νόμο αρχή ή αρχές, σε περίπτωση που η από τον επισκέπτη χρήση αντίκειται στους κανόνες χρήσης του doctoranytime.gr και εν γένει την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Ειδικά το τελευταίο μπορεί να κριθεί σκόπιμο όταν η χρήση του δικτυακού τόπου του doctoranytime.gr από κάποιον επισκέπτη- χρήστη παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας του. Σε αυτή την περίπτωση όλες οι πληροφορίες του επισκέπτη- χρήστη αυτού καθώς και η ΙΡ διεύθυνσή του θα μπορούν να αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας, εφόσον αυτό απαιτηθεί για την προστασία δικαιωμάτων του doctoranytime.gr. Σε περίπτωση αποστολής στοιχείων στην ιστοσελίδα του doctoranytime.gr θα πρέπει αυτά να μην αντιβαίνουν στην ελληνική νομοθεσία και τα χρηστά ήθη για τη χρήση του διαδικτύου εν γένει καθώς και να μην είναι αλλοιωμένα από τον επισκέπτη - χρήστη που προβαίνει στη δημοσίευση τους ή εν γνώσει του από άλλους. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το doctoranytime.gr χωρίς καμία αξίωση έναντι του doctoranytime.gr από τον επισκέπτη- χρήστη που τα παρέχει. Κάθε επισκέπτης-χρήστης είναι υπεύθυνος για τη χρήση του doctoranytime.gr και μπορεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του μόνο για νόμιμους και θεμιτούς σκοπούς. Το μέλος-επισκέπτης-χρήστης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το doctoranytime.gr με τρόπο που θα μπορούσε να καταστρέψει, να απενεργοποιήσει ή να βλάψει τους διακομιστές ή τα δίκτυά μας, ή με τρόπους, οι οποίοι παρεμβαίνουν στη χρήση και στην εκμετάλλευση των υπηρεσιών του doctoranytime.gr από οποιοδήποτε άλλο μέλος-επισκέπτη-χρήστη. Απαγορεύεται επίσης στον επισκέπτη- χρήστη να δημιουργεί ψεύτικους λογαριασμούς με δόλιες προθέσεις, να συλλέγει ή να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών με οποιοδήποτε τρόπο. Το doctoranytime.gr διατηρεί το δικαίωμα να επιδιώξει την ικανοποίηση του για κάθε ζημία του από την παραβίαση των άνω απαγορεύσεων από τον επισκέπτη- χρήστη και να προβεί σε οποιαδήποτε σχετική νομική ενέργεια, διαδικασία και λήψη νόμιμων διορθωτικών εξώδικων ή δικαστικών μέτρων με στόχο την αποτροπή παραβίασης των παρόντων όρων.

To doctoranytime.gr διατηρεί το δικαίωμα να προβεί ενδεικτικά και όχι περιοριστικά σε οποιαδήποτε από τις εξής ενέργειες: α) να καταγράφει και να αποθηκεύει κάθε επικοινωνία του επισκέπτη- χρήστη με την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των e-mail επικοινωνίας και των ερωτήσεων - απαντήσεων προς τους συνεργάτες του- ιατρούς ή άλλα πρόσωπα, β) να ερευνήσει οποιαδήποτε καταγγελία σε περίπτωση που κάποια επικοινωνία δεν συμμορφώνεται με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης αυτού και να αποφασίσει κατά τη διακριτική του ευχέρεια να αποσύρει ή να απαιτήσει την απόσυρση μιας τέτοιας επικοινωνίας, γ) να αποσύρει επικοινωνίες και αποσταλλέντα από τον επισκέπτη χρήστη δεδομένα και πληροφορίες, που θεωρούνται προσβλητικές, παράνομες ή ενοχλητικές ή που δεν συμμορφώνονται με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως του doctoranytime.gr δ) να διαγράψει εγγεγραμμένα μέλη, όταν αυτά δεν συμμορφώνονται με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως του doctoranytime.gr μετά από σχετική προειδοποίηση τους.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα:

  • το δικαίωμα πρόσβασης, για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες αυτών,
  • το δικαίωμα διόρθωσης, για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας
  • το δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη), για να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη
  • το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων σας
  • το δικαίωμα φορητότητας, για να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο
  • το δικαίωμα εναντίωσης, ιδίως ένα δεν επιθυμείτε τη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, περιλαμβανομένης της εναντίωσης στην κατάρτιση προφίλ. Το doctoranytime.gr παρέχει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης εναντίωσης σε κάθε επικοινωνία που αποστέλλει ηλεκτρονικά προς τους χρήστες που διαθέτουν λογαριασμό στο doctoranytime.gr.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας παρακαλείσθε να αποστείλετε σχετικό έγγραφο αίτημα στον Data Protection Officer του doctoranytime.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφόρος Μεσογείων 468, Αγία Παρασκευή, 15342, Αθήνα, ή να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 215 50 50005 (επιλογή 3).

Το doctoranytime.gr δεσμεύεται να σας παράσχει, στο μέτρο του τεχνικώς εφικτού, αυτοματοποιημένα μέσα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας και να προβαίνει στην ικανοποίηση των αιτημάτων σας καταρχήν δωρεάν, εκτός αν εκτός αν τα αιτήματά σας επαναλαμβάνονται συχνά και λόγω όγκου έχουν για εμάς διοικητικό κόστος, με το οποίο θα επιβαρυνθείτε. To doctoranytime.gr θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, το doctoranytime.gr θα σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.

Το doctoranytime.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει το αίτημά σας, στην περίπτωση που αυτό κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τους λόγους της μη ικανοποίησης αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Cookies

Cookies

Σκοπός

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της πολιτικής είναι να δώσει γενικές κατευθύνσεις για τα θέματα χρήσης των cookies στον ιστότοπο του doctoranytime.

Τι είναι τα cookies και γιατί τα χρησιμοποιούμε;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον browser στον υπολογιστή, στο tablet, στο κινητό τηλέφωνο και γενικά στη συσκευή με την οποία κάποιος περιηγείται στον ιστότοπο www.doctoranytime.gr.

Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες όπως το όνομα της Ιστοσελίδας από την οποία προέρχεται, τη «διάρκεια ζωής» του (δηλαδή πόσο καιρό θα παραμείνει στη συσκευή), και μια τιμή, που είναι συνήθως ένας αριθμός. Ένα cookie δύναται να παραμείνει στην συσκευή μέχρι και ένα (1) έτος.

Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari κτλ.) και περιέχουν ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέφτηκε ο χρήστης καθώς και τις συσκευές που χρησιμοποίησε. Επίσης, επιτρέπουν στους ιστότοπους να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις του επισκέπτη (όπως π.χ. τα στοιχεία σύνδεσης -login-, τη γλώσσα κ.α.).

Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή του χρήστη, εφόσον αυτά είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδεια του χρήστη, ουσιαστικά είναι απαραίτητη η συγκατάθεση του χρήστη. Ο εκάστοτε χρήστης - επισκέπτης - συνδρομητής μπορεί να αλλάξει ή να καταργήσει τη συναίνεσή του ανά πάσα στιγμή μέσω της Δήλωσης για τα Cookies στην ιστοσελίδα μας.

Στην παράγραφο 5 του άρθρου 4 ν. 3471/2006, όπως αυτή τροποποιήθηκε από το ν. 4070/2012, ορίζεται ότι η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής ή χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεση του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωση.

Αυτό το σύστημα είναι γνωστό και ως «opt-in», σε αντιδιαστολή με το σύστημα «opt-out» που ίσχυε πριν από την τροποποίηση της Οδηγίας 2002/58/ΕΚ και επέτρεπε την εγκατάσταση των «cookies» χωρίς τη συγκατάθεση του συνδρομητή ή χρήστη, εφόσον ο τελευταίος έχει προηγουμένως ενημερωθεί και δεν έχει εναντιωθεί στην επεξεργασία.

Επομένως, σύμφωνα με τα παραπάνω, ο πάροχος μιας υπηρεσίας διαδικτύου (π.χ. ένα online κατάστημα) ή κάποιος τρίτος (π.χ. διαφημιστικό δίκτυο που προωθεί προϊόντα του μέσω της ιστοσελίδας ενός online καταστήματος), μπορεί να εγκαταστήσει ένα «cookie» μόνον εφόσον έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του συνδρομητή ή χρήστη μετά από προηγούμενη κατάλληλη ενημέρωσή του.

Η χρήση των cookies διευκολύνει τον Διαδικτυακό Τόπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του χρήστη, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχει ήδη πραγματοποιήσει σε προηγούμενες επισκέψεις του στην Ιστοσελίδα. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που ο χρήστης επισκεφτεί ξανά τον ιστότοπο. Επιπλέον, τα cookies βοηθούν στον έλεγχο της απόδοσης και της επισκεψιμότητας του Διαδικτυακού Τόπου, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών του.

Τύποι των Cookies;

Οι βασικοί τύποι των cookies που συνήθως χρησιμοποιούν οι Ιστότοποι, περιγράφονται παρακάτω:

1. Απαραίτητα Cookies

Ο ρόλος των cookies αυτών είναι η αποθήκευση πληροφοριών ή η απόκτηση πρόσβασης σε ήδη αποθηκευμένες πληροφορίες στη συσκευή σας με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια της διαβίβασης µίας επικοινωνίας µέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή, βαθμό που είναι απολύτως αναγκαίο για την παροχή υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας, την οποία έχετε ζητήσει ρητά. Σύμφωνα με το σχετικό νομικό πλαίσιο, δεν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα απορρίψετε την εγκατάσταση των cookies αυτών, καθώς χωρίς αυτά δεν θα ήταν τεχνικά εφικτή η παροχή υπηρεσιών από την ιστοσελίδα μας.

2. Cookies Επιδόσεων

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτου μέρους (Google Analytics) με αποκλειστικό σκοπό την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση των επιδόσεων της ιστοσελίδας, ενώ λαμβάνουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή επεξεργασία των δεδομένων σας (π.χ. ανωνυμοποίηση διεύθυνσης IP). Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, όπως για παράδειγμα, οι σελίδες που επισκέπτεστε συχνότερα, η σελίδα από την οποία προήλθε η επίσκεψή σας, ο τύπος του περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείτε κ.α. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του επισκέπτη εκ μέρους μας.

3. Cookies διαφήμισης (third-party cookies)

Χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα third-party cookies (Google analytics / Search console) για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων, προσαρμοσμένων στις προτιμήσεις σας. Μέσω ενός μοναδικού αριθμού (ID) αναγνωρίζονται πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP σας, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, ποια διαφήμιση έχει ήδη προβληθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας και αν έχετε αποκτήσει πρόσβαση σε μία ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης. Έχετε τη δυνατότητα να απορρίψετε την εγκατάσταση των εν λόγω cookies, ενώ στην πολιτική μας παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία τους και πως μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Δεδομένου, ωστόσο, ότι τα έσοδα από τις διαφημίσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε έγκυρα, έγκαιρα και ανεξάρτητα τις υπηρεσίες μας, θα σας παρακαλούσαμε να αποδεχθείτε τη χρήση τους από εμάς.

Όταν η Χρήση Cookies Δεν Είναι Επιθυμητή

Σε περίπτωση επιλογής απενεργοποίησης των cookies, ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην λειτουργούν επαρκώς. Για την διαχείριση και απενεργοποίησή των, παρέχονται οι σχετικές οδηγίες ανά browser:

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το doctoranytime.gr δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσεως, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και όλες τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνουν, δημοσιεύοντας μια αναθεωρημένη έκδοση αυτών στην ιστοσελίδα μας, οι δε χρήστες - επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση τεκμαίρεται αμαχήτως, ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις και παραχωρούν την συναίνεση, συγκατάθεση, συμφωνία και έγκριση τους. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση - επίσκεψη του δικτυακού μας τόπου και χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει. Η αναθεωρημένη έκδοση θα ισχύει από τη στιγμή της ανάρτησής της στον δικτυακό τόπο του doctoranytime.gr. Όταν δημοσιεύονται αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα αναθεωρείται από το doctoranytime.gr και η ημερομηνία «τελευταίας ενημέρωσης» στην αρχή του παρούσας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την παρούσα Πολιτική ή γενικότερα, αναφορικά με τις δραστηριότητες του doctoranytime.gr, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφόρος Μεσογείων 468, Αγία Παρασκευή, 15342, Αθήνα ή στο τηλέφωνο 215 50 50005, ή με τον Data Protection Officer του doctoranytime.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 215 50 50005 (επιλογή 3).

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει