Χρήστος Μαναγούδης

CMO

«Για τις μηχανές αναζήτησης, αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα κείμενο above the fold είναι η αυθεντικότητα. Αυτό θα είναι αρκετό ώστε να μη χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να σκεφτείς κάτι έξυπνο όταν σου ζητήσουν κάποιο απόφθεγμα.»

Χρήστος Μαναγούδης

Αν πιστεύεις ότι βρήκες το επόμενο feature που θα απογειώσει το doctoranytime ή ενδιαφέρεσαι να επικοινωνήσεις μαζί μου, στείλε email στο: chmanagoudis
[at]doctoranytime.gr

O Χρήστος...
Κατάγεται

Από τη Χίο και τη βόρεια Εύβοια.

Σπουδές

Πτυχιούχος ΤΕΙ Αθήνας του τμήματος Μάρκετινγκ και Διαφήμισης.

Ενδιαφέροντα

Συντροφιά στα παιδικά του χρόνια είχε τους Άρθουρ Κόναν Ντόυλ και τον Tζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Ως εκ τούτου, του αρέσουν τα puzzles, τα προβλήματα λογικής και τα ταξίδια του νου και της σκέψης. Αυτοδίδακτος κιθαρίστας του αρέσει να μπλουζάρει, να ακούει classic rock και Pink Floyd. Στον ελεύθερο του χρόνο μαθαίνει Αϊκίντο και Γαλλικά.

Τι του αρέσει να κάνει στο γραφείο

Ως γνήσιος hacker συνέχεια μπροστά από μία οθόνη προσπαθεί συνεχώς να νικήσει τον αλγόριθμο της Google και να εντοπίσει ευκαιρίες που θα φέρουν το επόμενο πετυχημένο προϊόν!


Τι κάνει ο Χρήστος στο doctoranytime

Ο Χρήστος είναι υπεύθυνος για το growth και την διαρκή ανάπτυξη του doctoranytime σε Ελλάδα και Βέλγιο. Ασχολείται με το search engine marketing στον κλάδο της υγείας από το 2015. Σχεδιάζει το προϊόν, δίνει τις κατευθύνσεις, επιβλέπει τις αλλαγές στην υλοποίηση και και έχει τον τελευταίο λόγο πριν ανέβει οποιαδήποτε αλλαγή. Γνωρίζει ότι το μυστικό είναι στην ανάλυση δεδομένων και είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία και trend ανά πάσα στιγμή.

EU Ψηφιακή Ελλάδα ΕΣΠΑ 2011 - 2014

Μέσω της δράσης ICT4Growth, η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του
Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» & του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει