Προτάσεις Προσθετολόγοι σε όλες τις περιοχές

Ομορφιά και υγεία, έξυπνα και προσιτά!

To doctoranytime μαζί με τους συνεργαζόμενους γιατρούς, δημιούργησε για σένα αποκλειστικές προτάσεις που θα κάνουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζεσαι ακόμα πιο προσιτή. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις τους καλύτερους αξιολογημένους γιατρούς που σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Close

Ψηφιακά αποτυπώματα

Στο πλαίσιο της εισοδου του ιατρειού στην ψηφιακή εποχή η προσφορά αφορά όλες τις προσθετικές αποκαταστασεις (θήκες-γέφυρες-εμφυτεύματα και όψεις) που θα κατασκευάζονται ψηφιακά θα έχουν το κόστος των συμβατικών προσθετικών αποκαταστάσεων. Η 1η επίσκεψη για την εκτίμηση και αξιολόγηση του περιστατικού είναι δωρεάν.

Περιλαμβάνει: Επίσκεψη

ισχύει από 24/09/2018 έως 24/10/2018

Προσθετολόγος
Κάλβου Ανδρέα 19, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα ραντεβού

Η ημερομηνία και η ώρα που εμφανίζονται είναι οι πρώτες άμεσες διαθεσιμότητες για να κάνεις τις εξετάσεις σου. Μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία και την ώρα από το μενού σύμφωνα με τις επιλογές που σου δίνονται. Για κάθε τμήμα επιλέγεις διαφορετική ώρα!

Στο καλάθι

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει