Προτάσεις Ορθοπαιδικοί και Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί σε όλες τις περιοχές

Ομορφιά και υγεία, έξυπνα και προσιτά!

To doctoranytime μαζί με τους συνεργαζόμενους γιατρούς, δημιούργησε για σένα αποκλειστικές προτάσεις που θα κάνουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζεσαι ακόμα πιο προσιτή. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις τους καλύτερους αξιολογημένους γιατρούς που σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Close

Πελματογράφημα

Περιλαμβάνει ορθοπαιδικό έλεγχο και συνταγογράφηση.

Περιλαμβάνει: Πελματογράφημα

ισχύει από 13/09/2018 έως 18/01/2019

Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Λεωφόρος Κηφισίας 195 & Ιερέως Δούση 23, ΜΑΡΟΥΣΙ

Ενέσεις PRPs

Η υπηρεσια αφορα την βιολογικη θεραπεια με ενεσεις PRPs(Αυξητικοί παράγοντες από αιμοπετάλια) σε παθήσεις όπως τενοντίτιδες, χονδροπαθεια επιγονατίδος,αρθρίτιδα γόνατος, αρθίρτιδα ώμου,τενοντίτις υπερακανθίου ώμου,τενοντίτις επιγονατιδικού,τετρακεφάλου,αχιλλείου κ.α. Γίνεται αιμοληψία απο τον ασθενή, φυγοκέντρηση του αίματος σε ειδικά ΚΙΤ και έγχυση των αυξητικών παραγόντων στην πάσχουσα περιοχή.Περιλαμβανεται κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.

Περιλαμβάνει: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες PRP, Ενδαρθρικές Ενέσεις

ισχύει από 15/11/2018 έως 31/12/2018

Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Λεωφόρος Ειρήνης 14, ΠΕΥΚΗ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα ραντεβού

Η ημερομηνία και η ώρα που εμφανίζονται είναι οι πρώτες άμεσες διαθεσιμότητες για να κάνεις τις εξετάσεις σου. Μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία και την ώρα από το μενού σύμφωνα με τις επιλογές που σου δίνονται. Για κάθε τμήμα επιλέγεις διαφορετική ώρα!

Στο καλάθι

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει