Προτάσεις Οφθαλμίατροι σε όλες τις περιοχές

Ομορφιά και υγεία, έξυπνα και προσιτά!

To doctoranytime μαζί με τους συνεργαζόμενους γιατρούς, δημιούργησε για σένα αποκλειστικές προτάσεις που θα κάνουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζεσαι ακόμα πιο προσιτή. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις τους καλύτερους αξιολογημένους γιατρούς που σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Close

Laser μυωπίας

Η πρώτη επίσκεψη για ενημέρωση και εκτίμηση είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Περιλαμβάνεται βυθοσκόπηση με μυδρίαση και θα ήταν καλύτερο να μην οδηγήσει ο ασθενής μετά την εξέταση. Το κόστος επέμβασης ξεκινάει από 1800€ και διαφοροποιείται ανάλογα με την περίπτωση.

Περιλαμβάνει: Laser μυωπίας

ισχύει από 07/11/2018 έως 08/12/2018

Οφθαλμίατρος
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 120, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Πλήρες check-up

Πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος και συνταγογράφηση.

Περιλαμβάνει: Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών, Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

ισχύει από 15/10/2018 έως 15/12/2018

Οφθαλμίατρος
Βενιζέλου Ελ. 63, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα ραντεβού

Η ημερομηνία και η ώρα που εμφανίζονται είναι οι πρώτες άμεσες διαθεσιμότητες για να κάνεις τις εξετάσεις σου. Μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία και την ώρα από το μενού σύμφωνα με τις επιλογές που σου δίνονται. Για κάθε τμήμα επιλέγεις διαφορετική ώρα!

Στο καλάθι

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει