Προτάσεις Λεύκανση δοντιών σε όλες τις περιοχές

Ομορφιά και υγεία, έξυπνα και προσιτά!

To doctoranytime μαζί με τους συνεργαζόμενους γιατρούς, δημιούργησε για σένα αποκλειστικές προτάσεις που θα κάνουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζεσαι ακόμα πιο προσιτή. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις τους καλύτερους αξιολογημένους γιατρούς που σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Close

Λεύκανση δοντιών

Περιλαμβάνει επιλογή από δύο μεθόδους λεύκανσης: Τη συνεδρία στο ιατρείο και την κατασκευή ναρθηκών λεύκανσης για χρήση απο τον ασθενή στο σπίτι. Η μέγιστη τιμή (300€) αφορά τον συνδυασμό τους, εφόσον το επιθυμεί ο ασθενής. Το κόστος της αρχικής εξέτασης ειναι δωρεάν.

Περιλαμβάνει: Λεύκανση δοντιών

ισχύει από 19/01/2018 έως 28/02/2018

Οδοντίατρος
Δελφών 2 , ΜΑΡΟΥΣΙ
Σχετικές ιατρικές πράξεις: Λεύκανση δοντιών

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα ραντεβού

Η ημερομηνία και η ώρα που εμφανίζονται είναι οι πρώτες άμεσες διαθεσιμότητες για να κάνεις τις εξετάσεις σου. Μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία και την ώρα από το μενού σύμφωνα με τις επιλογές που σου δίνονται. Για κάθε τμήμα επιλέγεις διαφορετική ώρα!

Στο καλάθι

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει