Προτάσεις Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι σε όλες τις περιοχές

Ομορφιά και υγεία, έξυπνα και προσιτά!

To doctoranytime μαζί με τους συνεργαζόμενους γιατρούς, δημιούργησε για σένα αποκλειστικές προτάσεις που θα κάνουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζεσαι ακόμα πιο προσιτή. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις τους καλύτερους αξιολογημένους γιατρούς που σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Close

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Περιλαμβάνει: Μέτρηση λίπους, άλιπης μάζας, μυικής μάζας, επιπέδων ενυδάτωσης (υγρά σώματος) και βασικού μεταβολικού ρυθμού. Επίσης μετράται το βάρος των οστών ενώ γίνεται και προσδιορισμός της μεταβολικής ηλικίας, του σπλαχνικού λίπους και του σωματότυπου σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια. Προαιρετικά μπορεί να γίνει και τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος (άνω-κάτω άκρα και κορμός)

Περιλαμβάνει: Λιπομέτρηση - σωματομετρία

ισχύει από 13/09/2018 έως 13/12/2018

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Κιουρί Μαρίας 24, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

100€ για 2 ΜΗΝΕΣ

8 συνεχόμενες συνεδρίες με 8 λιπομετρήσεις και 8 εβδομαδιαία εξατομικευμένα διαιτολόγια (το μέγιστο). Η προσφορά προπληρώνεται και ισχύει για 60 ημέρες.

Περιλαμβάνει: Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής

ισχύει από 10/10/2018 έως 29/10/2018

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Αρεταίου 22, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

60€ για 1 ΜΗΝΑ

4 Συνεχόμενες συνεδρίες (4 λιπομετρήσεις, 4 εβδομαδιαία εξατομικευμένα διαιτολόγια) Η προσφορά προπληρώνεται και ισχύει για 30 ημέρες.

Περιλαμβάνει: Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής

ισχύει από 10/10/2018 έως 29/10/2018

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Αρεταίου 22, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Μέτρηση οξειδωτικού στρες

Περιλαμβάνει:Ανώδυνη και άμεση μέτρηση μέσα σε 2 λεπτά με δείγμα σιέλου. Οι φυσικοί παράγοντες (κρύο, ζέστη), οι χημικοί παράγοντες (καπνός, αλκοόλ, ακτινοβολία, ρύπανση) και οι βιολογικοί (έλλειψη αντιοξειδωτικών) μπορούν να οδηγήσουν στο οξειδωτικό στρες, που προκαλεί την έναρξη των κυτταρικών αλλοιώσεων

Περιλαμβάνει: Επίσκεψη -Σωματικές Μετρήσεις -Λιπομέτρηση

ισχύει από 29/08/2018 έως 29/10/2018

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ιουστινιανού & Θέμελη 2, ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Μηνιαίο Πακέτο

Το πακέτο περιλαμβάνει 4 επισκέψεις, 4 λιπομετρήσεις και 4 σωματομετρήσεις.

Περιλαμβάνει: Επίσκεψη -Σωματικές Μετρήσεις -Λιπομέτρηση

ισχύει από 27/09/2018 έως 30/11/2018

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σόλωνος & Λυκαβηττού 14, ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα ραντεβού

Η ημερομηνία και η ώρα που εμφανίζονται είναι οι πρώτες άμεσες διαθεσιμότητες για να κάνεις τις εξετάσεις σου. Μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία και την ώρα από το μενού σύμφωνα με τις επιλογές που σου δίνονται. Για κάθε τμήμα επιλέγεις διαφορετική ώρα!

Στο καλάθι

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει