Προτάσεις Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι σε όλες τις περιοχές

Ομορφιά και υγεία, έξυπνα και προσιτά!

To doctoranytime μαζί με τους συνεργαζόμενους γιατρούς, δημιούργησε για σένα αποκλειστικές προτάσεις που θα κάνουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζεσαι ακόμα πιο προσιτή. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις τους καλύτερους αξιολογημένους γιατρούς που σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Close

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

Το Διαιτολογικό Γραφείο παρέχει την εξατομικευμένη μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού Ηρεμίας με έκπτωση 40%. Για την ανάπτυξη του ιδανικού προγράμματος ελέγχου βάρους πρέπει να ληφθεί υπόψη το ενεργειακό ισοζύγιο του κάθε ατόμου ξεχωριστά μεταξύ της προσλαμβανόμενης ενέργειας και της ενέργειας που καταναλώνεται καθημερινά. Η ημερήσια ενεργειακή κατανάλωση υπολογίζεται μέσω της μέτρησης του Βασικού Μεταβολισμού (RMR) με τη μέθοδο της έμμεσης θερμιδομετρίας. Είναι μια εύκολη και γρήγορη μέτρηση διάρκεια 15 λεπτών όπου ο εξεταζόμενος αναπνέει σε κατάσταση ηρεμίας κανονικά μέσα από μια μάσκα. Για τη μέτρηση χρησιμοποιείται το μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας Fitmate Pro.

Περιλαμβάνει: Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

ισχύει από 01/11/2019 έως 30/11/2019

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Λεωφόρος Πετρουπόλεως 22, ΙΛΙΟΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα ραντεβού

Η ημερομηνία και η ώρα που εμφανίζονται είναι οι πρώτες άμεσες διαθεσιμότητες για να κάνεις τις εξετάσεις σου. Μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία και την ώρα από το μενού σύμφωνα με τις επιλογές που σου δίνονται. Για κάθε τμήμα επιλέγεις διαφορετική ώρα!

Στο καλάθι

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει