Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Κονδυλώματα

Υπάρχει λύση!

ΒΡΕΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ
stamp

Τι είναι τα κονδυλώματα

Τα κονδυλώματα είναι μικρές θηλωματώδεις βλάβες στη γεννητική και περιπρωκτική περιοχή. Οφείλονται στον ιό HPV και μεταδίδονται μέσω σεξουαλικής επαφής. Είναι η πιο συχνή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη πάθηση και προσβάλλει εξίσου τις γυναίκες και τους άνδρες. Είναι συνήθως ασυμπτωματικά και σπανίως μπορεί να προκαλέσουν κνησμό (φαγούρα) ή αίσθημα καύσου. Οι περιοχές που εμφανίζονται είναι το πέος, το όσχεο, η βουβωνική περιοχή και η περιπρωκτική χώρα για τους άνδρες, ενώ για τις γυναίκες ο κόλπος, το αιδοίο, ο τράχηλος της μήτρας και η βουβωνική και περιπρωκτική χώρα. Σπανιότερα εκδηλώνονται στα χείλη, στο λάρυγγα, στα χέρια και στο στόμα.

Ποια είναι τα συμπτώματα

Τα κονδυλώματα εμφανίζονται ως μικροί όγκοι που μοιάζουν με κρεατοελιά, δηλαδή θυλωματώδεις σχηματισμοί στην περιοχή του πέους, του τραχήλου, του κόλπου, του αιδοίου, του πρωκτού, του ορθού κ.ά. Μπορεί να είναι εσωτερικά ή εξωτερικά. Το μέγεθός τους ποικίλει, ενώ μπορεί να φτάσει από το μέγεθος της κεφαλής μιας καρφίτσας μέχρι και 12 εκ, στις περιπτώσεις γιγάντιων οξυτενών κονδυλωμάτων. Σε αρχικό στάδιο μπορεί να νιώσεις φαγούρα ή αίσθημα καύσου, ενώ σε επόμενο στάδιο μέχρι και αιμορραγία από τις δερματικές βλάβες. Συνήθως πόνος δεν παρατηρείται. Τα κονδυλώματα μπορεί να επεκταθούν έως τον κόλπο, την ουρήθρα και εσωτερικά του πρωκτού.

Κονδυλώματα στον άντρα

Για να καταλάβεις αν έχεις κονδυλώματα θα πρέπει να επισκεφθείς έναν ουρολόγο ή ένα δερματολόγο, ώστε να κάνεις μια απλή κλινική εξέταση, την πεοσκόπηση. Συνήθως η διάγνωση γίνεται από τον ειδικό με γυμνό μάτι. Απαιτείται, ωστόσο, να γίνει με σωστό τρόπο, ώστε να διαφοροποιηθεί από άλλες παθήσεις που μπορεί να μοιάζουν με αυτήν, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι κάτι άλλο. Για παράδειγμα, συχνά τα μπερδεύουμε με τις αιμορροϊδες ή τους σπίλους.

Ο έλεγχος στη συνέχεια, θα πρέπει να συνεχιστεί και στην ουρήθρα με τη μέθοδο της ουρηθροσκόπησης, η οποία είναι μια ανώδυνη διαδικασία κατά την οποία προωθείται μια μικρή οπτική ίνα στην ουρήθρα, ώστε να επιτευχθεί ο οπτικός της έλεγχος. Για έναν πλήρη έλεγχο της περιοχής που μπορεί να έχει προσβληθεί απαιτείται και πρωκτοσκόπηση.

Κονδυλώματα στη γυναίκα

Για να καταλάβεις αν έχεις κονδυλώματα θα πρέπει να επισκεφθείς έναν γυναικολόγο ή ένα δερματολόγο, ώστε να γίνει κλινική εξέταση. Συνήθως είναι ορατά με γυμνό μάτι και ο γιατρός μπορεί να τα εντοπίσει μέσω απλής εξέτασης. Απαιτείται ωστόσο και τεστ ΠΑΠ, καθώς και κολποσκόπηση. Αναλόγως με την περιοχή στην οποία εντοπίζονται μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και πρωκτοσκόπηση.

Διάγνωση

Είναι σημαντικό να απευθυνθείς σε γιατρό για τη διάγνωση, διότι θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια άλλη πάθηση που μοιάζει με αυτήν και παρουσιάζεται με τα ίδια συμπτώματα.
Πολλές φορές μπορεί να τα μπερδέψουμε με σπίλους, απλά σπυράκια, κρεατοελιές ή και αιμορροΐδες. Αν προσπαθήσεις να καταλάβεις από φωτογραφίες τι έχεις, το πιθανότερο είναι να μπερδευτείς και να βγάλεις λάθος διάγνωση. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα προλάβεις στην αρχή.

Bonus συμβουλή από το doctoranytime: Να επισκέπτεσαι τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο το Δερματολόγο σου για να σε ενημερώνει για τυχόν αλλαγές στο σχήμα ή στην υφή των σπίλων (ελιές-κρεατοελιές) σου. Αν δεν έχεις κάνει χαρτογράφηση σου προτείνουμε να κάνεις άμεσα. Είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να έχεις τον πλήρη έλεγχο του δέρματός σου.

Κόστος

Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από τη μέθοδο που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις. Με τη συνεργασία του γιατρού και ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης και το στάδιο της νόσου, θα αποφασίσει ποια μέθοδος είναι η κατάλληλη για εσένα.
Στο doctoranytime μπορείς να βρεις τιμές υπηρεσιών και κόστος επίσκεψης για κάθε ιατρική ειδικότητα και διαγνωστική εξέταση. Χρησιμοποίησε προς όφελός σου τις δυνατότητες του doctoranytime και δες:

Διάρκεια θεραπείας

Η διάρκεια της θεραπείας δεν είναι σαφής. Οι θεραπείες εφαρμόζονται κανονικά, ωστόσο μπορεί να παρουσιαστεί υποτροπή και να χρειαστεί να επαναληφθεί η αφαίρεση των κονδυλωμάτων. Η θεραπεία επομένως ολοκληρώνεται όταν πάψουν να υπάρχουν υποτροπές.

Cross

Τρόποι θεραπείας

Οι θεραπείες που υπάρχουν κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το ποιος τις εφαρμόζει. Δηλαδή υπάρχουν οι θεραπείες που γίνονται στο ιατρείο από το γιατρό και αυτές που θα πρέπει να εφαρμόσεις εσύ μόνος σου, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού φυσικά. Να θυμάσαι ότι οι θεραπείες δεν στοχεύουν στην εκρίζωση της λοίμωξης από τον HPV από τον οργανισμό, καθώς αυτό δεν είναι εφικτό. Ο στόχος των θεραπειών είναι η αφαίρεση των κονδυλωμάτων.

Τα οξυτενή κονδυλώματα αντιμετωπίζονται με κρυοθεραπεία, τριχλωροοξεϊκό οξύ, χειρουργική αφαίρεση, διαθερμοπηξία ή laser. Αυτές είναι μέθοδοι που εφαρμόζονται από το γιατρό. Ως ασθενής θα πρέπει να εφαρμόσεις τις φαρμακευτικές αγωγές που θα σου γράψει ο γιατρός που περιέχουν τις ουσίες ποδοφυλλοτοξίνη και ιμικουιμόδη. Για τη δοσολογία και τον τρόπο εφαρμογής θα σε ενημερώσει λεπτομερώς εκείνος.

 • 1 Κρυοθεραπεία: Δρα νεκρώνοντας την επιδερμίδα και το χόριο και προκαλώντας θρόμβωση των αγγείων μέσω της χρήσης υγρού αζώτου, το οποίο εφαρμόζεται πάνω στις βλάβες.
 • 2 Τριχλωροοξεϊκό οξύ: Εφαρμόζεται πάνω στη βλάβη και προκαλεί κυτταρική νέκρωση. Συνήθως εφαρμόζεται σε μικρές βλάβες. Δεν ενδείκνυται ως μέθοδος θεραπείας σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης της ασθενούς.
 • 3 Χειρουργική αφαίρεση: Συνήθως εφαρμόζεται όταν τα κονδυλώματα είναι μεγάλα σε μέγεθος. Πραγματοποιείται στο χειρουργείο με τοπική ή γενική αναισθησία.
 • 4 Διαθερμοπηξία: Μέθοδος αντιμετώπισης των κονδυλωμάτων μέσω ηλεκτρικής ενέργειας. Όταν τα κονδυλώματα εκτείνονται σε μεγάλη επιφάνεια ίσως χρειαστεί να γίνει γενική αναισθησία για να εφαρμοστεί η μέθοδος.
 • 5 Laser: Χρησιμοποιείται το laser διοξειδίου του άνθρακα co2 για την εξάχνωση των βλαβών. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται απόξεση για να απομακρυνθούν. Η μέθοδος γίνεται με τοπική αναισθησία και εξαλείφονται γρήγορα και ανώδυνα όλες οι βλάβες, χωρίς να αφήνει σημάδια και ουλές. Με τη διαδικασία αυτή ελέγχεται εις βάθος το μέγεθος της καταστροφής και απομακρύνονται οι βλάβες από την αρχή τους, ώστε να μην επεκταθούν και εξαπλωθεί περαιτέρω ο ιός. Πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από έμπειρους ιατρούς. Το κόστος του είναι υψηλότερο σε σχέση με τις άλλες μεθόδους, αλλά έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
 • Να θυμάσαι ότι ακόμη και μετά από την εφαρμογή θεραπείας εξακολουθείς να μεταφέρεις τον ιό και να τον μεταδίδεις σε άλλους ανθρώπους, αν και σε μικρότερο βαθμό, γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείς πάντα προφυλάξεις.

Πώς να βρεις τον κατάλληλο γιατρό

Για να επιλέξεις τον κατάλληλο γιατρό είναι σημαντικό να ξέρεις τι ζητάς από εκείνον. Θα πρέπει να έχεις καλή επικοινωνία μαζί του, να τον εμπιστεύεσαι, να είναι ένας άνθρωπος που θα συζητήσει μαζί σου και θα σου λύσει όλες τις απορίες. Η εμπειρία του είναι ένα χαρακτηριστικό στο οποίο θα πρέπει να βασιστείς για να τον/την επιλέξεις. Είναι πολύ σημαντικό, πριν επιλέξεις γιατρό, να έχεις διαβάσει αξιολογήσεις άλλων ασθενών που τον έχουν ήδη επισκεφθεί και έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Δες παρακάτω ποιοι γιατροί έχουν τις καλύτερες αξιολογήσεις.

ΒΡΕΣ ΓΙΑΤΡΟ

Βρες τις ισορροπίες σου και απαλλάξου από τα κονδυλώματα

Για να απαλλαγείς από τα κονδυλώματα δεν αρκεί να κάνεις τη θεραπεία. Η υγεία σου θα πρέπει να εξεταστεί συνολικά. Είναι σημαντικό να ελέγξεις τον οργανισμό σου και για άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Φρόντισε την υγεία σου και κάνε συχνά προληπτικό έλεγχο.

Δες εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα ΣΜΝ και μάθε αν υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάποιο από αυτά!
Φρόντισε τον εαυτό σου και πρόλαβε τα ΣΜΝ!

Apple

Σωστή διατροφή

Για να είσαι υγιής πρέπει να τρέφεσαι σωστά και να διακόψεις τις ανθυγιεινές συνήθειες. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι πιο αδύναμο όταν δεν τρεφόμαστε σωστά, με αποτέλεσμα, όταν υπάρχουν στον οργανισμό μας ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση, να κάνουν την επανεμφάνισή τους κάθε φορά που η άμυνα πέφτει. Κατανάλωσε καθημερινά φρούτα και λαχανικά, ψάρια και πολύ νερό και απόφυγε το γρήγορο φαγητό και τα «κακά» λιπαρά. Επίσης, θα πρέπει να προσπαθήσεις να περιορίσεις το κάπνισμα, καθώς επιβαρύνει την υγεία του οργανισμού σου.

Gym

Γυμναστική

Γυμνάσου και κάνε το σώμα σου πιο δυνατό απέναντι σε μικρόβια και ιούς. Η άσκηση συμβάλλει στην ευεξία του οργανισμού και σου χαρίζει ενέργεια και όρεξη. Αν τη συνδυάσεις και με σωστή διατροφή, τότε και θα χτίσεις ένα όμορφο σώμα και θα κρατήσεις μακριά τις λοιμώξεις.

Happy

Ψυχολογία

Ηθικόν: Ακμαιότατον! Η ψυχολογία μας είναι το Α και το Ω για την άμυνα του οργανισμού. Δεν είναι λίγες οι φορές που αρρωσταίνουμε όταν πέφτει η διάθεσή μας, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποδυναμώνουμε την άμυνά μας και έτσι, αφήνουμε χώρο να μπουν στον οργανισμό μας μικρόβια και ιοί! Κράτα τη διάθεσή σου ψηλά και χτίσε την άμυνά σου!

Bonus συμβουλή από το doctoranytime: Ποτέ μην προχωράς σε σεξουαλική επαφή χωρίς να χρησιμοποιείς προφυλακτικό καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης! Αν θεωρείς ότι μειώνει την απόλαυση, τότε μάλλον δεν έχεις βρει ακόμη το σωστό προφυλακτικό για εσένα. Ναι στον έρωτα, όχι όμως χωρίς προστασία!

Μύθοι και αλήθειες για τα κονδυλώματα

Μύθος #1

Μπορώ να κολλήσω τον ιό HPV από την τουαλέτα ή από πισίνα.

Η αλήθεια

Η αλήθεια είναι πρόκειται για ένα αμιγώς σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Είναι σχεδόν απίθανο να κολλήσεις τον ιό HPV μέσω χρήσης κοινών αντικειμένων ή τουαλέτας, καθώς απαιτείται δερματική επαφή με την πάσχουσα περιοχή και πρόκειται για έναν ιό που δεν ζει εκτός ανθρωπίνου σώματος. Επιπλέον, δεν αρκεί απλώς η επαφή με τον ιό, καθώς χρειάζεται να υπάρχει και άνοιγμα ή πληγή στο δέρμα στο σημείο άμεσης επαφής, ώστε να μπορέσει να εισέλθει στον οργανισμό.

Μύθος #2

Όποιος κολλήσει τον ιό HPV θα τον έχει για πάντα.

Η αλήθεια

Η αλήθεια είναι πως ο ιός δεν εξαλείφεται από τον οργανισμό, από τη στιγμή που θα τον κολλήσεις. Ωστόσο, με την κατάλληλη θεραπεία και τον τακτικό έλεγχο, το μοριακό τεστ ανίχνευσης του ιού (HPV DNA test), μετά από αρκετά χρόνια αρνητικοποιείται σε κάποιους ασθενείς. Αυτό εξαρτάται από την ανοσιακή απάντηση του οργανισμού. Όπως και να έχει, αν ελέγχεσαι τακτικά και είσαι προσεκτικός, δεν διατρέχεις κανέναν απολύτως κίνδυνο για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αν το HPV DNA τεστ είναι αρνητικό.

Μύθος #3

Αν διαγνωστώ με κονδυλώματα ενώ είμαι σε σχέση, αυτό σημαίνει ότι ο/η σύντροφός μου με απατάει.

Η αλήθεια

Μη βιαστείς να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι. Ο/η σύντροφός σου μπορεί να έχει κολλήσει τον ιό πριν μήνες ή και χρόνια και να μην το γνωρίζει, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι ασυμπτωματικός. Ο ιός αυτός έχει την ικανότητα να παραμένει σε καταστολή ή σε λανθάνουσα κατάσταση στον οργανισμό ακόμη και για λίγα χρόνια, με αποτέλεσμα πολλοί να μην γνωρίζουν ότι είναι φορείς. Άρα δεν είναι απαραίτητο να τον κόλλησε κατά τη διάρκεια της σχέσης σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι πολύ σημαντική. Συζήτησέ το με τον/ τη σύντροφό σου.

Μύθος #4

Αν έχω κάνει το εμβόλιο για τον HPV δε χρειάζεται να κάνω τεστ ΠΑΠ.

Η αλήθεια

Φυσικά και χρειάζεται να κάνεις τεστ ΠΑΠ και μάλιστα, τακτικά! Το εμβόλιο σε προστατεύει μόνο από ορισμένα στελέχη του ιού (κυρίως το 16 και το 18), τα οποία ενοχοποιούνται για το 70% των καρκίνων του τραχήλου της μήτρας. Το υπόλοιπο 30% οφείλεται σε άλλα στελέχη του ιού, τα οποία δεν καλύπτονται από τον εμβολιασμό. Σίγουρα με το εμβόλιο παρέχεται και διασταυρούμενη προστασία, δηλαδή προστασία και από άλλους τύπους του ιού, όμως σε πολύ μικρότερο βαθμό. Το τεστ ΠΑΠ και η γυναικολογική εξέταση θα πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ετήσιου check up σου όπως και να ‘χει.

Ερωτήσεις - Συχνές απορίες

Πόσο καιρό αφού κολλήσω τον ιό HPV μπορεί να εκδηλώσω κονδυλώματα;

Το διάστημα αυτό ποικίλει και εξαρτάται από τη συνολική κατάσταση της υγείας σου. Πάντως κυμαίνεται από 1 μήνα έως 1 χρόνο. Παρόλα αυτά, είναι δυνατό να έχεις κολλήσει τον ιό και να παραμείνει σε λανθάσουσα κατάσταση στον οργανισμό σου ακόμη και για μερικά χρόνια χωρίς να έχει εμφανή συμπτώματα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η πρόληψη μέσω τακτικών ιατρικών εξετάσεων, ώστε να εντοπιστούν τυχόν αλλοιώσεις αν υπάρχουν. Στο διάστημα που είσαι φορέας του ιού και δεν έχεις εκδηλώσει συμπτώματα είναι δυνατό να τον μεταδώσεις στους ερωτικούς σου συντρόφους μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Χρησιμοποιώ πάντα προφυλακτικό. Γίνεται να κολλήσω HPV;

Ναι γίνεται. Δυστυχώς το προφυλακτικό δεν καλύπτει όλη την περιοχή των δερματικών βλαβών που προκαλούνται, με αποτέλεσμα να αφήνονται ακάλυπτα πολλά σημεία. Άρα, είναι εφικτό να κολλήσεις τον ιό ακόμη και με τη χρήση προφυλακτικού, ωστόσο οι πιθανότητες είναι λιγότερες. Πάντως, το προφυλακτικό θα πρέπει όπως και να έχει να το χρησιμοποιείς καθ’ όλη τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, καθώς προστατεύει από το σύνολο σχεδόν των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, ακόμη και από τα κονδυλώματα σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

Γίνεται να έχω κονδυλώματα και να μην διαγνωστούν στο τεστ ΠΑΠ;

Ναι, είναι εφικτό. Το τεστ ΠΑΠ έχει ευαισθησία σε ποσοστό 65-70% των περιπτώσεων βλάβης. Υπάρχει δηλαδή ένα ποσοστό που δίνει ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα και παραμένει αδιάγνωστη η λοίμωξη. Για πιο ολοκληρωμένο και σίγουρο αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνεις το HPV DNA Test, το οποίο παρέχει περίπου 99% επιτυχία διάγνωσης. Και φυσικά, μην ξεχνάς και τον έλεγχο με κολποσκόπηση και κλινική εξέταση από το γυναικολόγο ή το δερματολόγο σου.

Εγκυμοσύνη και HPV: Τι κίνδυνοι υπάρχουν;

Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός κίνδυνος για το έμβρυο, αν η μητέρα έχει προσβληθεί από τον ιό HPV. Ωστόσο, σε περιπτώσεις που υπάρχει ενεργή λοίμωξη με εκδήλωση κονδυλωμάτων κατά την περίοδο του τοκετού, προτιμάται η καισαρική έναντι του φυσιολογικού τοκετού, ώστε να αποφύγουμε τη μετάδοση στα μάτια του εμβρύου κατά τη διάρκεια του τοκετού. Επιπλέον, αν είσαι έγκυος θα πρέπει να ενημερωθείς από το γιατρό για τις μεθόδους θεραπείας που μπορείς να εφαρμόσεις, καθώς αντενδείκνυται η χρήση κάποιων φαρμακευτικών αγωγών (όπως η αλοιφή).

Είναι ασφαλές το εμβόλιο για τον HPV;

Τα εμβόλια που εφαρμόζονται για την πρόληψη του HPV είναι 2: το διδύναμο και το τετραδύναμο. Το διδύναμο εμβόλιο παρέχει κάλυψη έναντι των στελεχών 16 και 18 του ιού HPV, οι οποίοι θεωρούνται ότι ευθύνονται για τον πρόκληση καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας και το τετραδύναμο έναντι των ιών 6, 11, 16 και 18. Στην Ελλάδα διατίθενται και τα δύο εμβόλια. Πριν κυκλοφορήσει ένα εμβόλιο ελέγχεται αν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για τους ασθενείς, και έτσι, καθίσταται ασφαλής η χρήση του. Παρόλα αυτά, ακόμη κι αν έχεις κάνει το εμβόλιο δεν θα πρέπει να αμελείς τον τακτικό προληπτικό σου έλεγχο, καθώς σε καλύπτει μόνο ενάντια σε ορισμένα στελέχη του ιού. Ιδανικά για να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου θα πρέπει να εφαρμόζεται σε νεαρά κορίτσια πριν από την έναρξη της σεξουαλικής τους δραστηριότητας.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
Βρες εξειδικευμένο γιατρό για

Κονδυλώματα HPV

Γιαννακάκης Γεώργιος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Πανόρμου 16, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
9.7

Βαθμολογία από 82 χρήστες

Κόστος: 50€
η επίσκεψη. Το κόστος καθορίζεται από την μέθοδο θεραπείας και τον αριθμό των βλαβών

περισσότερα
9.7

Βαθμολογία από 82 χρήστες

Παρα πολυ βοηθητικος και επεξηγηματικος!

περισσότερα
 • Μέθοδοι θεραπείας: Κρυοπηξία, ηλεκτροκαυτηριασμός και lazer

Βασιλάς Ιωάννης

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 46, ΑΘΗΝΑ
9.8

Βαθμολογία από 67 χρήστες

Κόστος: 50€ εώς 80 €
η εξέταση και αν χρειαστεί βιοψία το τελικό κόστος είναι 80€

περισσότερα
9.8

Βαθμολογία από 67 χρήστες

Εξαιρετικός σε όλα, δεν έχω λόγια!!

περισσότερα
 • Μέθοδοι θεραπείας: Γερμανικό κολποσκόπιο τελευταίας γενιάς

Ευθυμίου Δωροθέα

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Ηλέκτρας Αποστόλου 62-64, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
9.5

Βαθμολογία από 90 χρήστες

Κόστος: 70€
η συνεδρία και περιλαμβάνει γυναικολογική εξέταση και κολποσκόπηση

περισσότερα
9.5

Βαθμολογία από 90 χρήστες

Όμορφο, καλαίσθτο ιατρείο με εύκολη πρόσβαση. πολύ εξυπηρετική η κοπέλα στην υποδοχή. Η ίδια η γιατρός συνεπής, διακριτική, με έκανε αμέσως να νιώσω άνετα. Αφιέρωσε χρόνο και με άκουσε με προσοχή. Σίγουρα θα ξαναπάω, και θα την συστήσω με μεγάλη μου χαρά.

περισσότερα
 • Μέθοδοι θεραπείας: Μέθοδος της διαθερμίας

Αραμπατζή Ελένη

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Λεωφόρος Πεντέλης 47, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
9.9

Βαθμολογία από 46 χρήστες

Κόστος: 50€
Το κόστος καθορίζεται ανά περίπτωση

περισσότερα
9.9

Βαθμολογία από 46 χρήστες

Συνεπής, ευγενική, πολύ προσιτή και κατατοπιστική σε όποια απορία. Σίγουρα θα την επισκεφθώ και στο μέλλον!

περισσότερα
 • Μέθοδος θεραπείας: Καυτηριασμός

Γινόπουλος Ηλίας

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Αναπαύσεως 4, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
9.9

Βαθμολογία από 70 χρήστες

Κόστος: 50€ εώς 500 €
Καυτηριασμός Κονδυλωμάτων

περισσότερα
9.9

Βαθμολογία από 70 χρήστες

Φιλικός κ προσιτός, ένιωσα άνετα αμέσως. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

περισσότερα
 • Χρήση αναισθητικής αλοιφής ανάλογα τη μέθοδο καυτηρίασης.

Νεαμονιτός Κωνσταντίνος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Νικολάου Πλαστήρα 14, ΧΑΙΔΑΡΙ
9.3

Βαθμολογία από 28 χρήστες

Κόστος: 150€
η συνεδρία και εξαρτάται από το περιστατικό

περισσότερα
9.3

Βαθμολογία από 28 χρήστες

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

περισσότερα
 • Μέθοδοι θεραπείας: Laser διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και laser χρωστικής

Ζαμπάς Κωνσταντίνος

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Λεωφόρος Κηφισίας 108, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
9.7

Βαθμολογία από 19 χρήστες

Κόστος: 50€
η επίσκεψη και περιλαμβάνει γυναικολογική εξέταση, διακολπικό υπέρηχο μήτρας - ωοθηκών και τεστ ΠΑΠ

περισσότερα
9.7

Βαθμολογία από 19 χρήστες

Τελεια εξυπηρέτηση, προσιτός ο γιατρος, ευχάριστο κλιμα, εκπέμπει εμπιστοσυνη.

περισσότερα
 • Μέθοσοι θεραπείας: Laser με εξάχνωση, καυτηριασμός και κωνοειδής εκτομή με loop

Λυμπερόπουλος Ηλίας

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Αρεταίου 16, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
9.9

Βαθμολογία από 116 χρήστες

Κόστος: 50€ εώς 200 €
η επίσκεψη. Ο καυτηριασμός κονδυλωμάτων κοστολογείται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

περισσότερα
9.9

Βαθμολογία από 116 χρήστες

Άψογος!

περισσότερα
 • Μέθοδος θεραπείας: Καυτηριασμός - εξάχνωση κονδυλωμάτων με ηλεκτροδιαθερμία

Καραδάκης Φώτιος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 9 , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
9.6

Βαθμολογία από 78 χρήστες

Κόστος: 20€
η επίσκεψη

περισσότερα
9.6

Βαθμολογία από 78 χρήστες

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ.ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΕΓΚΑΡΔΙΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΗΡΕΜΟ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΞΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

περισσότερα
 • Μέθοδοι θεραπείας: Κρυοπηξία και διαθερμοπηξία. (40€ - 100€ η θεραπεία ανάλογα με την έκταση των βλαβών)

Τσιρώνη Αθανασία

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Βυζαντίου 87, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
9.2

Βαθμολογία από 69 χρήστες

Κόστος: 30€
η επίσκεψη

περισσότερα
9.2

Βαθμολογία από 69 χρήστες

Πολύ καλή επιστήμων, με διάθεση να ασχοληθεί με την περίπτωσή μου. Πάνω από όλα είναι άνθρωπος. Συζήτησε πολύ μαζί μου, με συμβούλευσε για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις, ξέροντας ακριβώς τι έχω και πώς θα το αντιμετωπίσω. Ανεπιφύλακτα θα την συστήσω σε φίλους και γνωστούς.

περισσότερα
 • Μέθοδος θεραπείας: RF (ραδιοσυχνότητες)

Κόντος Κωνσταντίνος

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Κανάρη 9, ΚΟΛΩΝΑΚΙ
9.8

Βαθμολογία από 38 χρήστες

Κόστος: 50€ εώς 70 €
η επίσκεψη. Αναλόγως την περίπτωση

περισσότερα
9.8

Βαθμολογία από 38 χρήστες

Ένιωσα οικειότητα και επαγγελματισμό ταυτόχρονα. Σχολαστικός με έμφαση στη λεπτομέρεια. Έκανε την πρώτη μου επίσκεψη σε γυναικολόγο να μην είναι τρομακτική. Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
 • Μέθοδος θεραπείας: Καυτηριασμός, Laser

Τύρος Γιώργος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Αγίας Φωτεινής 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
9.5

Βαθμολογία από 74 χρήστες

Κόστος: 40€ εώς 150 €
Εάν δε γίνει θεραπεία, η επίσκεψη μόνο είναι 40€ αλλιώς ενσωματώνεται. Το κόστος της θεραπείας καθορίζεται από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί
Κόστος επέμβασης: 60€ εώς 150€

περισσότερα
9.5

Βαθμολογία από 74 χρήστες

Εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο την επισκεψη στον γιατρο

περισσότερα
 • Μέθοδος θεραπείας: Στο ιατρείο γίνεται θεραπεία με laser διοξειδίου, CO2 αφού σημειωθούν οι βλάβες και γίνει τοπική αναισθησία. Υπάρχει επίσης δυνατότητα κρυοθεραπείας με υγρό άζωτο. Γίνεται spray τοπικά στα κονδυλώματα και για μερικά δευτερόλεπτα. Συνήθως χρειάζεται μία ή περισσότερες επαναλήψεις εξάλειψης των βλαβών.

Κοντοράβδης Κωνσταντίνος

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Λεωφόρος Κηφισίας 104, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
10.0

Βαθμολογία από 25 χρήστες

Κόστος: 50€
ανά συνεδρία. 50€ ως 5 κονδυλώματα σε αριθμό, για μεγαλύτερο αριθμό κονδυλωμάτων από 50€ ως 100€ συνολικά.

περισσότερα
10.0

Βαθμολογία από 25 χρήστες

Πολυ καλος!!!

περισσότερα
 • Μέθοδος θεραπείας: Ηλεκτροκαυτηρίαση

Δρ.Βαλαντάσης Στέφανος

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Λ. Αλεξάνδρας 100 , ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Κόστος: 30€ εώς 80 €
η επίσκεψη

περισσότερα

Κλείσε ραντεβού, υπόβαλε την πρώτη αξιολόγηση και βοήθησε τους υπόλοιπους χρήστες του doctoranytime

 • Κολποσκόπηση- Βιοψία Τραχήλου- Laser-Loop Tραχήλου

Παπακωνσταντίνου Κατερίνα

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Βασ. Σοφίας 101, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ
9.9

Βαθμολογία από 4 χρήστες

Κόστος: 50€ εώς 150 €
Διαθερμία στο ιατρείο. Διαθερμία και Laser στο μαιευτήριο.

περισσότερα
9.9

Βαθμολογία από 4 χρήστες

Εξαιρετική γιατρός. Καταρτισμένη, αναλυτική και συζητήσιμη. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
 • Η αντιμετώπιση των οξυτενών κονδυλωμάτων γίνεται είτε με ειδικές κρέμες είτε με καυτηρίαση τους (με διαθερμία ή με laser). Αναλόγως με τον αριθμό τους, ο καυτηριασμός μπορεί να γίνει είτε στο εξωτερικό ιατρείο (με τοπική αναισθησία) είτε στο μαιευτήριο (όταν είναι πολλά σε αριθμό) με μέθη. Στην τελευταία περίπτωση το κόστος διαφοροποιείται. Τα κονδυλώματα οφείλονται στον ιό HPV. Η ιατρός έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη φυσική ιστορία της HPV λοίμωξης και έχει λάβει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις από τις εταιρείες Κολποσκόπησης και HPV παθήσεων.

Ps Medical

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Αλαμάνας 3, ΜΑΡΟΥΣΙ
8.6

Βαθμολογία από 26 χρήστες

Κόστος: 80€
η συνεδρία

περισσότερα
8.6

Βαθμολογία από 26 χρήστες

Το καλύτερο αποτέλεσμα που είχα μέχρι στιγμής από όπου και αν έχω πάει . Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα συνεχίσω να πηγαίνω . Επιπλέον φιλικότατη αντιμετώπιση και πολύ προσιτές τιμές !!!

περισσότερα
 • Μέθοδοι θεραπείας: Laser διοξειδίου του άνθρακα (CO2)

Τυρογιάννης Αλκιβιάδης

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Μιλτιάδου 3 & Όθωνος 4, ΜΑΡΟΥΣΙ
9.8

Βαθμολογία από 42 χρήστες

Κόστος: 60€ εώς 140 €
η εξέταση και αν χρειαστεί να πραγματοποιηθεί τεστ ΠΑΠ και βιοψία το τελικό κόστος είναι 140€

περισσότερα
9.8

Βαθμολογία από 42 χρήστες

Πολυ καλος γιατρος αλλα κ ανθρωπος. Ευγενικος ασχολειται πολυ με τον ασθενη κ το ιατρειο του συγχρονο κ πεντακαθαρο.

περισσότερα
 • Μέθοδοι θεραπείας: Καυτηριασμός και laser

Καζάκος Χαράλαμπος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Μέρλιν 7, ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Κόστος: 40€ εώς 60 €
Κόστος επίσκεψης
Κόστος επέμβασης: 80€ εώς 300€

περισσότερα

Κλείσε ραντεβού, υπόβαλε την πρώτη αξιολόγηση και βοήθησε τους υπόλοιπους χρήστες του doctoranytime

 • Καυτηριασμός Κονδυλωμάτων με Laser

Δρ.Βαλαντάσης Στέφανος

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Λ. Συγγρού 383, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Κόστος: 30€ εώς 80 €
η επίσκεψη

περισσότερα

Κλείσε ραντεβού, υπόβαλε την πρώτη αξιολόγηση και βοήθησε τους υπόλοιπους χρήστες του doctoranytime

 • Κολποσκόπηση- Βιοψία Τραχήλου- Laser-Loop Tραχήλου

Μπάκα Φωτεινή

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Αργυροπούλου 11-13, ΠΑΤΗΣΙΑ
9.6

Βαθμολογία από 107 χρήστες

Κόστος: 50€ εώς 150 €
ανά συνεδρία. Το κοστος διαμορφωνεται αναλογα με τον αριθμο των βλαβων

περισσότερα
9.6

Βαθμολογία από 107 χρήστες

Εξαιρετική ιατρός. Απολύτως καταρτισμένη και σαφής.

περισσότερα
 • Μέθοδος θεραπείας: LASER CO 2 [Laser διοξειδιου του ανθρακα]

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει