Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

Ιατρικές βεβαιώσεις από €10

Εξασφάλισε τις απαραίτητες βεβαιώσεις για το ξεκίνημα της χρονιάς!

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Κάρτα υγείας του αθλητή με €20

Απόκτησέ την άμεσα και χωρίς άγχος για τις προπονήσεις σου!

ΒΡΕΣ ΓΙΑΤΡΟ

Ιατρική βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες

Οι βεβαιώσεις από γιατρούς είναι απαραίτητες για να πιστοποιήσουν ότι είσαι σε θέση να αθληθείς χωρίς κίνδυνο τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους συναθλητές σου. Για να ξεκινήσεις δυναμικά τις νέες σου δραστηριότητες, σου εξασφαλίσαμε εμείς τα πιστοποιητικά που χρειάζεσαι.

Βεβαίωση για μαθητές

Back to school - Ιατρική βεβαίωση για μαθητές

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα θρανία και τη καθημερινότητα έχει ήδη ξεκινήσει. Όλα έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά; Κλείσε ραντεβού τώρα και εξασφάλισε την ιατρική βεβαίωση που χρειάζεσαι για το σχολείο και τις εξωσχολικές σου δραστηριότητες, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Βεβαίωση για ενηλίκους

Back to reality - Ιατρική βεβαίωση για ενηλίκους

Ο Σεπτέμβριος, για πολλούς είναι ένας μήνας αλλαγών και οργάνωσης. Ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις τώρα το χόμπι που πάντα έθετες σε αναβολή. Για να μη σταθεί λοιπόν η γραφειοκρατία εμπόδιο στη νέα σου απόφαση, σου εξασφαλίσαμε τις ιατρικές βεβαιώσεις που θα χρειαστείς, για να κάνεις το χόμπι σου πραγματικότητα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κάρτα Υγείας Αθλητή

Κάρτα υγείας αθλητή

Η κάρτα υγείας αθλητή είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές που διαθέτουν δελτίο σε σωματείο. Έτσι πλέον, η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών καταγράφεται στη κάρτα υγείας και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Εμείς σου εξασφαλίσαμε τη λίστα με τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας γιατρούς που μπορούν να εκδώσουν την κάρτα υγείας αθλητή που χρειάζεσαι!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Σημείωση: Η αναφορά "γιατρός" χρησιμοποιείται χάριν συντομίας και μπορεί να περιλαμβάνει και επαγγελματίες υγείας.
Πηγές

1. Επίσημη ιστοσελίδα ΚΕΕΛΠΝΟ: https://goo.gl/pDpXaY

2. Επίσημη ιστοσελίδα ΙΚΑ: https://goo.gl/cAGnCP

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.
Αυτή η σελίδα δεν περιέχει προωθητικό περιεχόμενο ή διαφημίσεις. Δες την πολιτική διαχείρισης διαφημίσεων.
Αυτό το περιεχόμενο είναι αξιόπιστο και επιστημονικά επιβεβαιωμένο. Βασίζεται σε επίσημες ιατρικές μελέτες, έχει ελεγχθεί και επιμεληθεί από γιατρούς και επαγγελματίες υγείας και παρουσιάζει αντικειμενική πληροφόρηση στη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών. Περιέχει βιβλιογραφικές πηγές αναφοράς. Αν είστε επιστήμονας υγείας και διαπιστώσατε ότι εμπεριέχονται ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ευχαριστούμε!

Η εμπειρία σου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους συνανθρώπους σου.

Γίνε μέλος στο doctoranytime δωρεάν πατώντας εδώ.

Κάτι πήγε στραβά

Προσπάθησε αργότερα.

Η άποψή σου καταχωρήθηκε

Πες μας πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε.

Μοιράσου την εμπειρία σου ανώνυμα

Μέσα στην ιστορία σου θα μπορούσες να συμπεριλάβεις πράγματα όπως: τα αποτελέσματα από την θεραπεία/ες που δοκίμασες, αν βίωσες πόνο ή φοβίες και πώς το αντιμετώπισες, τι θα πρότεινες σε κάποιον/α για να τον/την βοηθήσεις.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει