Ατρόμητες στον καρκίνο του μαστού

Ενημερώσου και κάνε κάτι για τον εαυτό σου. Κλείσε άμεσα ραντεβού!

stamp

Μείωσε τις πιθανότητες με την έγκαιρη πρόληψη

Κάθε χρόνο χιλιάδες γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού. Παρόλο που είναι πλέον γνωστό ότι η νόσος είναι 100% ιάσιμη αν ανιχνευθεί στα πρώτα στάδια, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 38,4% των Ελληνίδων δεν έχει κάνει ποτέ μαστογραφία. Μήπως ήρθε η ώρα να ανατραπούν αυτά τα στοιχεία; Η ενημέρωση δεν αρκεί, ήρθε η ώρα να εξεταστείς και να ξεπεράσεις τους φόβους σου!

Η πρόληψη δεν αρχίζει στα 40! Η ψηλάφηση και ο γυναικολογικός έλεγχος πρέπει να γίνεται τακτικά ανεξαρτήτως της ηλικίας! Μην αναβάλλεις το τακτικό ραντεβού με το γυναικολόγο και το μαστολόγο σου!

Γνωρίζεις ποιες είναι οι εξετάσεις που πρέπει να κάνεις ανάλογα με την ηλικία σου για να διαγνώσεις εγκαίρως την ύπαρξη της νόσου;

Το 30%
των γυναικών φοβάται να κάνει μαστογραφία
1 στις 8 γυναίκες
γυναίκες θα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού
κάθε μέρα, 7 άνθρωποι
χάνουν την μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Είμαστε ατρόμητες όπως κι εσύ!

Κάθε χρόνο, το doctoranytime μέσα από προγράμματα και συνεργασίες παρακινεί χιλιάδες γυναίκες πανελλαδικά να κάνουν τις εξετάσεις τους και να αντιληφθούν πόσο ατρόμητες είναι ενάντια στο καρκίνο του μαστού!
Εξάλλου δεν είναι οι μόνες! Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Μαρία Κορινθίου, η Χρύσα Κατσαρίνη και η Τόνια Σωτηροπούλου απέδειξαν ότι και αυτές είναι #atromites!

ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΠΑΡΕ ΘΑΡΡΟΣ!

Επιμέλεια: Ιωάννα, ιατρική συντάκτρια του doctoranytime
Τελευταία ενημέρωση: 1 Σεπτεμβρίου 2017

© 2017 Doctoranytime. All rights reserved.

Σε βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;

Εξετάσου τώρα!

Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε όλες τις εξετάσεις που χρειάζεσαι στα καλύτερα διαγνωστικά κέντρα.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΛΑΦΗΣΗ
Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και τηλεφωνικά στο
215 50 50005

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει