Αξιολογήσεις ασθενών - Αναγνώστου Ιωάννης

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
9,9
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
9.8
Προσιτός & φιλικός
10
234 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
234 αξιολογήσεις
ασθενών
10.0
1

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον κ. Αναγνώστου μου έκανε εντύπωση το κύρος του και η διάθεση να σου εξηγήσει το καθετί αναλυτικά.

10.0
1

Ο γιατρός ήταν πολύ σχολαστικός με. το πρόβλημα μου, με εξηγεισε με λεπτομέρεια τα βήματα που θα ακολουθήσουμε

10.0
1

Καλός επιστήμονας, φιλικός, επαγγελματίας.

10.0
3

Ο γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη (πολύ σημαντικό). Ήταν ευγενικός και πολύ επεξηγηματικός στο θέμα υγείας μου και στις πολλές ερωτήσεις που του έκανα! Μου εξήγησε αναλυτικά την κατάσταση και μου έδωσε οδηγίες για το πρόβλημα το οποίο με ταλαιπωρούσε μήνες. Τον ευχαριστώ και τον συνιστώ!

9.8
1

Άκρως επαγγελματίας, με εξέτασε και μου έδωσε σωστές συμβουλές

10.0
1

Εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας. Σε κάνει να τον εμπιστευτείς άμεσα και είναι απόλυτα ειλικρινής με τον ασθενή του. Μετά από την επίσκεψη μου στο ιατρείο του, μου εξήγησε πως χρειάζομαι μια επέμβαση και έτσι την ίδια μέρα κανονίσαμε την επέμβαση για λίγες μέρες μετά. Η επέμβαση δεν είχε καμία σχέση με όλα όσα νόμιζα, δεν υπήρχε καμία απολύτως ενόχληση κατά την διάρκεια της επέμβασης και τώρα κατά την διάρκεια της ανάρρωσης μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχει πόνος, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως μου τα περιέγραψε ο ιατρός. Την ίδια μέρα το βράδυ με κάλεσε ο ίδιος για να με ρωτήσει πως τα πηγαίνω και την επόμενη μέρα με ξανακάλεσε. Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για τον ασθενή του και θα το καταλάβετε με το που μιλήσετε μαζί του.

10.0
1

Καλός επιστήμονας, ευχάριστος και πρόθυμος να εξηγήσει και να βοηθήσει

10.0
1

Εξαιρετικος γιατρος και ανθρωπος!!

10.0
1

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Δεν ένιωσα άβολα ούτε στιγμή και κατατοπίστηκα ορθά όσο αφορά το πρόβλημα μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

10.0
1

Ο γιατρός είχε επαγγελματισμό και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη! Πολύ λεπτομερής δουλειά και άμεση επίλυση του προβλήματος. Για πόνο ούτε λόγος. Απόλυτα θετική εμπειρία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

9.2
1

Θετικές εντυπώσεις, κατανοητή ανάλυση και επεξήγηση του προβλήματος.

10.0
3

Με καθησύχασε και με έκανε να νιώσω άνετα, εξέτασε λεπτομερώς την κατάσταση μου, σίγουρα θα τον πρότεινα!

10.0
2

Πολυ καλος γιατρος και ανθρωπος με βοηθησε αποτελεσματικα με το προβλημα μου.

10.0
2

Ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωσή μου και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου!

10.0
1

Τα λόγια είναι περιττά για ένα γιατρό του επιπέδου του Κ.Αναγνωστου.Μακαρι όλοι οι επιστήμονες να ήταν σαν τον Κ.Αναγνωστου .Εξαιρετικός άνθρωπος ( με πολύ αγάπη μέσα του που στην μεταδίδει ) και λαμπρός επιστήμονας.Απο 6 χρόνων πηγαίνω σε γιατρούς και ομόλογο γιατρό σαν τον Κ.Αναγνωστου δεν έχω ξανά συναντήσει .Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς .

10.0
1

Πολύ έμπειρος και ευγενικός γιατρός που προσφέρει άνεση και εμπνέει εμπιστοσύνη. Κατά τη διάρκεια της διάγνωσης σου εξηγεί τις παρατηρήσεις του και σου λύνει όλες τις απορίες σου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

10.0
1

Υπέροχος γιατρός, ήρεμος και κατατοπιστικός.

10.0
2

Και μόνο που μιλάει αυτός ο άνθρωπος καταλαβαίνεις την εμπειρία του .καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης σου εξηγεί τι γίνεται που προσωπικά εμένα μου κέρδισε την εμπιστοσύνη και με έκανε να νιώσω άνετα .

10.0
10

Κατανόησε αμέσως το πρόβλημα.Έδειξε αμέσως ότι υπάρχει αρκετή εμπερία και γνώση στο αντικείμενο. Έδωσε αμέσως λύση χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός. Επεξηγεί τις καταστάσεις και εκπέμπει σιγουριά.

10.0
1

Πολύ εξυπηρετικός άνθρωπος ,επιστήμονας που σου εμπνέει εμπιστοσύνη . Τον προτείνω ανεπιφύλακτα

10.0
2

Επαγγελματίας και εξυπηρετικός!

10.0
1

΄Ακρως επαγγελματίας αλλά και φιλικός. Με καθησύχασε και μου εξηγούσε επακριβώς την όλη εξέταση. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

10.0
3

Ο γιατρός ήταν ευγενέστατος, με εξέτασε με προσοχή και με κατατόπισε πλήρως, απαντώντας σε όλες μου τις ερωτήσεις. Θα τον συνιστούσα σίγουρα σε κάποιο φίλο.

9.8
7

Έμπειρος ιατρός, με διάθεση να εξηγήσει τη διάγνωση του.

9.8
1

Καταπληκτικός άνθρωπος και επιστήμονας! Πλήρως καταρτισμενος και επεξηγηματικος. Εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά και έφυγα χωρίς καμία απολύτως απορία! Πολυ καθαρός και προσεγμένος χώρος!

10.0
3

Εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου του και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα στην εξέταση .

10.0
2

Εξέτασε πλήρως το πρόβλημά μου και μου απάντησε σε όλες τις απορίες μου.

10.0
2

Πολύ επεξηγηματικός ιατρός με μεγάλη κατάρτιση και συνέπεια στο ραντεβού του.

10.0
2

Εξαιρετικός. Τον έχω ήδη προτείνει στο φιλικό μου περιβάλλον.

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός! Συζητήσαμε διεξοδικά το πρόβλημα. Νιώθεις σίγουρα οικία απο το πρώτο λεπτό.

10.0
1

Κατά την επίσκεψή μου μου εξήγησε αναλυτικά τα πάντα σχετικά με το πρόβλημά μου χωρίς να βιάζεται, με έκανε να νιώσω οικειότητα.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

9.6
1

Πολύ καλός γιατρός με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διενέργεια εξετάσεων και ελέγχων. Παρέχει αναλυτικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

10.0
1

Εξαιρετικός επιστήμονας μα πάνω απ όλα άνθρωπος . Κατά την επίσκεψή μου μου εξήγησε αναλυτικά τα πάντα σχετικά με το πρόβλημά μου χωρίς να βιάζεται, με έκανε να νιώσω οικειότητα.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

10.0
3

Αντιμετώπισε με σοβαρότητα την περίπτωσή μου. Μου εξήγησε απλά και κατανοητά το πρόβλημα και μου έδωσε σαφείς οδηγίες, χωρίς να μπερδευτώ. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα.

10.0
2

Ασχολείται εις βάθος με το θέμα που σε απασχολεί! Συνεπείς στην ώρα του και με μεγάλη εμπειρία στο τομέα τού! Προσωπικά με έκανε να νιώσω άνετα και με βοήθησε να επιλύσω το θέμα που είχα!

9.8
1

Πολύ καλός γιατρός και κυρίως ειλικρινής στα λόγια του και στις προτάσεις του.

10.0
1

Αναλυτική περιγραφή και ανθρώπινη προσέγγιση του προβλήματος ενώ ούτε μια στιγμή δεν σε κάνει να νιώθεις άβολα. Επίσης ασχολείται εις βάθος με το πρόβλημα και αφιερώνει όσο χρόνο είναι απαραίτητος.

10.0
1

αναλυτικος και με μεγαλη εμπειρια. ασχολειται μαζι με τον ασθενη και εμπνεει εμπιστοσυνη

9.4
1

Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα. Ο γιατρός δίνει προσοχή και χρόνο σε κάθε ασθενή ώστε να διερευνήσει κάθε περίπτωση αλλά και να εξηγήσει ταυτόχρονα, ώστε ο ασθενής να έχει πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει.

10.0
2

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό. Ειλικρινής και με ενσυναίσθηση.

10.0
1

Εξαιρετικός ιατρός, μου ανέλυσε το θέμα μου και μου πρότεινε λύση. Έμπειρος, ευγενέστατος που εμπνεύει εμπιστοσύνη. Επιβλήθηκα σε επέμβαση περιτομής χωρίς κανένα απολύτως πόνο. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

10.0
4

Είναι από αυτούς που λέμε "κινητή εγκυκλοπαίδεια". Τον ρώτησα για δεύτερη γνώμη επάνω σε ένα θέμα που με απασχολούσε. Τεκμηριωμένη άποψη χωρίς να να μιλά υποτιμητικά για τους άλλους. Τον προτείνω. ΥΓ: Ένα θέμα είχε η βιντεοκλήση του συστήματος αλλά ως ευέλικτος που ήταν συνεχίσαμε με viber.

10.0
1

Εξαιρετικός για άλλη μια φορά , προς τον παππού της οικογένειας αυτή τη φορά

9.8
2

αριστος επιστημων πολυ καλος γιατρος

10.0
1

Αψογος επιστήμονας, ότι γραφουν τα περισσότερα θετικά σχόλια ισχύουν!

10.0
7

Θα τα πάρω από την αρχή... Περιποιημένος χώρος, ευγενική γραμματεία, συνέπεια στην ώρα. Ο Γιατρός από την πρώτη στιγμή σε κάνει να νιώθεις άνετα και ευχάριστα. Ερεύνησε το πρόβλημα μου σε βάθος και άκουσε με προσοχή κάθε μου απορία. Η όλη συμπεριφορά του με έπεισε ότι ενδιαφέρεται να λυθεί το πρόβλημα μου και όχι απλά να διενεργήσει τα κατάλληλα, τυπικά ιατρικά πρωτόκολλα. Η εικόνα που αποκόμισα στο τέλος είναι για έναν γιατρό καταρτισμένο και έμπειρο με ειλικρινή διάθεση να βοηθήσει.

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός, το συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα.

10.0
1

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τον κύριο Αναγνώστου. Με εξέτασε εξονυχιστικά και για αρκετή ώρα εξηγώντας μου αναλυτικά το κάθε τι. Φαινεται να είναι πληρως κατατοπισμενος και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

9.2
1

Πολύ σχολαστικός και λεπτομερειακός