Αξιολογήσεις ασθενών - Ναούμ Θεμιστοκλής

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
9,8
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.8
Έμπειρος & καταρτισμένος
9.7
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
9.8
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
9.9
36 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
36 αξιολογήσεις
ασθενών
10.0
3

Πρώτη φορά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τον καθαρισμό των δοντιών. Ο χώρος πολύ καθαρός και ο κ. Ναούμ επίσης πολύ ευγενικός.

10.0
1

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ, ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

10.0
2

Συνεπής στην ώρα του αφού δεν περίμενα καθόλου. Πολύ υπομονετικός μαζί μου γιατί φοβόμουν τους οδοντιάτρους τώρα πλέον δεν φοβάμαι γιατί δεν με πόνεσε καθόλου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ο καλύτερος οδοντίατρος!!!

9.2
1

Υπεύθυνος επιστήμονας και γιατρός, οικονομικές τιμές.

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός, με πολύ υπομονή και επιμονή καθώς το πρόβλημα μου δεν ήταν κάτι απλό. Άκρως συνεπής στην ώρα του ραντεβού

8.6
4

Από τον καθαρισμό και την συνολική εργασία δεν έχω μείνει απολύτως ευχαριστημένη. Πάντως έχουμε ακόμα ένα ραντεβού κατά το οποίο θα ολοκληρωθεί η θεραπεία, οπότε επιφυλάσσομαι να ενημερώσω την αξιολόγησή μου. Πιστεύω όμως ότι θα μπορούσε η θεραπεία να ολοκληρωθεί σε μια επίσκεψη, καθότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, όπως μου είπε και ο κ. Ναούμ. Επίσης ο συνολικός χρόνος της επίσκεψης ήταν ελάχιστος.Το ιατρείο είναι αρκετά σύγχρονο και τηρεί τους κανόνες υγιεινής και covid-19.Ο κ. Ναούμ φιλικός και αρκετά συμπαθής.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είχαμε ραντεβού στις 6:15μ.μ. και ήρθατε κατά τις 5:45μ.μ. και σας πήραμε αμέσως και τελειώσαμε στις 6;20μ.μ. Απαντήσαμε σ' όλες τις ερωτήσεις σας όσο πιο αναλυτικά μπορούσαμε και κλείσαμε ένα επαναληπτικό ραντεβού για να ελέγξουμε αν συνεχίζονται κάποιες ενοχλήσεις σε μια συγκεκριμένη περιοχή του στοματος σας.(σε τηλεφωνικη επικοινωνία που είχαμε μου είπατε ότι οι ενοχλήσεις σταματησαν και στις 20/07/21 που έχουμε το επαναληπτικό ραντεβου θα κάνουμε γυάλισμα και οτι αλλο χρειαζεται) .Το επαναληπτικό ραντεβού πραγματοποιήθηκε πράγματι, το οποίο και δεν χρεώθηκε. Καθημερινά προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και να ικανοποιούμε κάθε έναν από σας. Αντιμετωπίζουμε το σχόλειό σας με υπευθυνότητα, καθως μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι.

9.4
3

Ευγενικός κ καλός γιατρός κ αυτός κ η κόρη του

10.0
1

Πολύ ευγενής, η εμπειρία του φαίνεται, σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, τον συστήνω

10.0
1

Εκπληκτικός γιατρός, εμένα προσωπικά που φοβάμαι οδοντίατρους πολύ με έκανε να μν το σκευτομαι και να τον εμπιστευθώ..

10.0
4

Άψογο αποτέλεσμα, η εμπειρία φαίνεται ξεκάθαρα.