Αξιολογήσεις ασθενών - Λαγκούση Θεανώ

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
21 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
21 αξιολογήσεις
ασθενών
10.0
1

Είναι σπουδαία γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος.

10.0
8

Εξαιρετική ιατρός με υπομονή και διάθεση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που της κάναμε. Ήρθε στο ραντεβού στην ώρα της και πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά την είσοδο της στο σπίτι.

9.8
2

Φοβερός χώρος δεν θυμίζει καθόλου ιατρείο, φαίνεται να έχει πολύ αγάπη για τα παιδιά και καλός επιστήμονας.

10.0
2

Πολύ καλή γιατρός. Με γνώσεις κ πλήρως ενημερωμένη για διάφορα θέματα. Μας έλυσε πάρα πολλές απορίες σχετικά με την ανάπτυξη και τη διατροφή, παρ΄όλο που πήγαμε μόνο για εμβόλιο. Σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτούμε.

10.0
1

Η κυρία Λαγκούση είναι εξαιρετική παιδίατρος, έμπειρη και καταρτισμένη. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή! Προσέγγισε το παιδί με επιδεξιότητα και ευαισθησία κάνοντάς το να συνεργαστεί άψογα! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς που επιθυμούν μια παιδίατρο καταρτισμένη, με αμεσότητα και υπομονή για τον μικρό και δίκαια φοβισμένο ασθενή, έτοιμη και πρόθυμη να μην αφήσει καμία απορία χωρίς απάντηση!

10.0
1

Η κυρία Λαγκούση ήταν πολύ εξυπηρετική και έλυσε όλες τις απορίες μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε. Το σημαντικότερο, ήταν πολύ φιλική και ευγενική προς το παιδί και αφιέρωσε πολύ χρόνο στην κλινική εξέταση. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

10.0
2

Πολύ καλή, με ωραία προσέγγιση στο παιδί. Καταρτισμένη. Μας βοήθησε με το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε. Ανταποκρίθηκε άμεσα σε επόμενη κλήση μας.

9.8
1

Συνεπής,αναλυτική τόσο στην εξέταση του παιδιού όσο και στις απορίες που εξέφρασα με εμπεριστατωμένες απαντήσεις,πλήρως ενημερωμένη στα παιδιατρικά θέματα.Τέλος,πολύ καλή στην επαφή με το παιδί κατα την διάρκεια της εξέτασης.

10.0
1

πολυ προσεγμένο και σύγχρονο ιατρείο, πολυ φιλικό για τα παιδια και η γιατρός εξαιρετική, μας καθησυχασε κ μας εξήγησε λεπτομερως την περίπτωσή μας κ ο γιος μας την συμπαθησε απο την πρώτη στιγμή!

10.0
2

Εξαιρετική γιατρός και επιστήμονας και άνθρωπος! Πολύ ευγενική και φιλική με τα παιδιά. Το ιατρείο ήταν πολύ καθαρό και ύπηρχε συνέπεια στην ώρα του ραντεβού.