Αξιολογήσεις ασθενών - Δριβάκου Δέσποινα

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
9,9
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.8
Έμπειρος & καταρτισμένος
9.9
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
9.9
Συνεπής
9.8
Προσιτός & φιλικός
10
101 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
102 αξιολογήσεις
ασθενών
10.0
1

Για πρώτη φορά σε ψυχολόγο ένιωσα απίστευτα άνετα. Υπέροχη και χαλαρή παρουσία με τον ίδιο υπέροχο και χαλαρό χωρο. Ήταν η πρώτη μας συνέδρια συνεπώς λίγο πιο αναγνωριστική, ωστόσο μου είπα πράγματα τα οποία θεωρώ πως θα με βοηθήσουν πολύ. Αναμένω για τη δεύτερη συνάντηση μας.

9.8
1

Έμπειρη, αποπνέει εμπιστοσύνη απο την πρωτη μέρα και σίγουρα σε κερδίζει ως άνθρωπος.

9.8
1

Ένιωσα άνετα ,αν και ήταν η πρώτη μου επίσκεψη,με άκουσε με κατανόηση και έφυγα πιο ήρεμη παρά τους προβληματισμούς μου για το θέμα που με απασχολεί.

10.0
2

Η κυρία Δριβάκου είναι η πρώτη μου εμπειρία στην ψυχοθεραπεία. Ένιωσα πολύ άνετα να ανοιχτώ. Με βοήθησε να καταλάβω κάποια βασικά πράγματα χρησιμοποιώντας σχήματα και εξηγώντας και με κατεύθυνε στο τι μπορώ να δουλέψω το επόμενο διάστημα. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας.

9.6
1

Με κέρδισε με την πρώτη συνάντηση, ελπίζω να συνεχίσουμε στο ιδιο κλίμα. Ευχάριστες εντυπώσεις γενικότερα.

10.0
1

Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο γραφείο με έκανε να αισθανθώ πολύ οικεία και άνετα. Ένιωσα ότι αμέσως αντιλήφθηκε το πρόβλημά μου. Σίγουρα θα συνεχίσουμε συνεδρίες.

10.0
1

Πολύ ζεστή και φιλική. Με άκουσε προσεχτικά και με έκανε να της ανοιχτώ εύκολα που δεν το περίμενα. Ο χώρος είναι πολύ όμορφος κάτι που εμένα με βοήθησε να αισθανθώ πιο οικεία. Βασικότερο βέβαια είναι ότι φεύγοντας ένιωθα μεγαλύτερη ευεξία σε σχέση με το πως πήγα

10.0
1

Δείχνει ενδιαφέρον χωρίς να κατακρίνει. Νιώθεις ότι έχεις κάποιον με το μέρος σου. Έχει καλή μνήμη και υπάρχει σωστή επικοινωνία.

10.0
1

Πολυ προσεγμένη δουλειά και με σεβασμό και κατανόηση. Πρώτη φορά που επισκέπτομαι επαγγελματία ψυχικής υγείας και νιώθω σα να τη ξέρω χρόνια! Επίσης ο χώρος είναι απίστευτα ζεστός και οικείος.

10.0
1

Η κυρια Δριβακου μας βοηθεισε να έρθουμε πιο κοντά κια να επικοινωνησουμε πραγματικά μετά Απο πολύ Καιρό. Νοιωσαμε πιο συνδεδεμένοι από ποτε