Αξιολογήσεις ασθενών - Prof. Dr. Δρακόπουλος Παναγιώτης

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
40 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
40 αξιολογήσεις
ασθενών
10.0
28

Επισκεφθήκαμε με τον σύντροφό μου τον γιατρό, για μια δεύτερη γνώμη πάνω σε θέματα υπογονιμότητας. Ήδη από την πρώτη συνάντηση διερεύνησε περισσότερο σε βάθος την περίπτωσή μας απ'ό,τι άλλοι ειδικοί, ζητώντας μας να κάνουμε εξετάσεις που άλλοι γιατροί δεν θεώρησαν απαραίτητες, και δείχνοντας διάθεση πραγματικά να εξετάσει τα πράγματα διεξοδικά πριν προτείνει κάποιο πλάνο. Και όλα αυτά με ηρεμία, σοβαρότητα και επαγγελματισμό, χωρίς να δίνει εύκολες υποσχέσεις αλλά και χωρίς να καταστροφολογεί. Για πρώτη φορά εδώ και καιρό αισθανθήκαμε εμπιστοσύνη και πως είμαστε σε καλά χέρια.

10.0
1

Εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας!!

10.0
1

Επαγγελματίας με γνώση και κατάρτιση

10.0
1

Ο κύριος Δρακόπουλος αποτελεί μια από τις φωτεινές εξαιρέσεις στο χώρο της γυναικολογίας αφού συνδυάζει την σπουδαία επιστημονική του γνώση με την ήρεμη και ευγενή προσωπικότητά του. Ο τρόπος που μου απευθύνθηκε, η εξέταση στην οποία υποβλήθηκα, οι τεκμηριώσεις που μου έδωσε για την περίπτωσή μου και φυσικά η γενικότερη συμπεριφορά του μου άφησαν την εικόνα ενός εξαιρετικά καταρτισμένου γιατρού που δεν βάζει πρώτα τα χρήματα ή το προσωπικό του συμφέρον αλλά ενδιαφέρεται εμπράκτως για την ασθενή.

10.0
1

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την επίσκεψή μου στο ιατρείο του κύριου Δρακόπουλου. Καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον και πολύ ευγενική η κοπέλα στη γραμματεία. Ο γιατρός με έκανε να νιώσω πολύ άνετα (ήταν η πρώτη μου επίσκεψη σε αυτόν) και ασχολήθηκε διεξοδικά με την περίπτωσή μου.

10.0
6

Επισκέφτηκα τον Prof. Dr. Δρακόπουλο για το ετήσιο γυναικολογικό check up μου, ήταν ευγενικός, άμεσος, ασχολήθηκε όσο χρειαζόταν με την περίπτωσή μου και έδειξε ιδιαίτερα καταρτισμένος.

10.0
1

Great doctor, highly recommended!! (F, USA)

10.0
1

Καταρτισμενος, ευγενεστατος και ενεπνεε εμπιστοσυνη

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός. Πολύ καταρτισμένος σε σύγχρονες τεχνικές και επεξηγηματικός σε κάθε απορία. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και σίγουρα θα τον πρότεινα.

9.4
2

Πολύ ευγενικός και ενέπνεε εμπιστοσύνη